Nesliihann Merhaba kızlar. 1 aylık bebeğim 3 gündür kakasını yapmıyor acaba kabız mı oldu diye düşünmeye başladım. Yarın doktora götüreceğiz ama sizin başınıza geldi mi normal mi veya ne yapılabilir ?
hunilimomy Nesliihann sadece anne sütü alan bebeklerde 10 gün formul mama alan bebeklerde bi haftaya kadar normal sayılıyor tabik8 bebeginiz rahatsiz değilse karni aşırı sert şiş gergin değilse kakasini sert yapmıyorsa müdahale cok önermiyorlar
ysmnil22 Emziriyorsanız 14 güne kadar bile yapmayabilirmiş doktorumuz öyle söylemişti. Benim oğlum haftada bir, en fazla iki kere yapıyordu… sıkıntısı yoksa ve kakası sert değilse sorun yok 😊 yine de doktorunuz daha iyi bilir
Nesliihann ysmnil22 emziriyorum evet arada sütüm yetmediğinde mamada veriyorum. Bir kaç gün daha bekleyeyim o zaman olmadı öyle gideriz doktora. Çok teşekkürler
Nesliihann hunilimomy karnı pek sert değil gibi ilk bebeğim o yüzden pekte tecrübeli değilim tedirgin oldum. Hemen telaş etmiyim o zaman :)
Melikezumra Benimde bebegim 1 aylik ayni 3 gündür kakasını yapmıyordu mama+anne sutu olarak ilerliyordum bekledim kakasını yapması için ama 3.gun gazı kokukuydu ağır kokulu bende poposunu uyardım biraz hafif hafif sonra kokulu sarı bir kaka yaptı