Tugcedemirr Ailem marasta çadır ihtiyacı var nolur bilen var mı nerden alicaz npicaz yardım edin nolur
minikoglummmmm Tugcedemirr Adıyaman dayız bizede çadır verilmedi kendi imkanımızla yaptık şimdi de sel bastı çadırı
Minnakelifim Tugcedemirr minikoglummmmm afata kayıt açtirmasi gerekiyor çadır ve diğer yardımlar kayıt a göre veriliyor mus
Minkpndam Şaka gibi ya o kadar para toplandı hala çadır ihtiyacı var cidden yazık 😭 Rabbim yardımcıları olsun 😢
Beyzanur7 Minkpndam dün açıklandı ya o paralar AFAD a gitmicek die .. Google yazın çıkıyor 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
DevrimciAnne Beyzanur7 denetimli fona alınmadı yani kimin eli kimin cebinde belli değil 128 Milyar dolar gibi hiç edilecek kaldı ki yapılan evler ücretsiz değil çadır bile satıyorlar 🤦🏻♀️
Beyzanur7 Minkpndam bende bilmiyorum paylaşmış instg bazı kişiler şaka mı yapiyosunuz haram olsn haklar die
Beyzanur7 DevrimciAnne evet ..maalsef öyle ülkede afetler yaşıyoruz ama yinede kendi imkanlarimizla yaşamaya çalışıyoruz..ben evleri ücretsiz vercekler sanmistm yarısını oturan karşılicakmis 🤷🏻♀️🤦🏻♀️Rabbim büyük ama hiç iyi durumda değiliz maddi manevi