Papatya7 A2B4 0 ay 13gün. Anne baba dede ve onun dışında anlayamadığımız bişiler diyor. Bloklar la oynamayı seviyor. Çabuk sıkılıyor. Sürekli kucakta ve yürümek istiyor yardımla. Kendi yürüyemiyor tek başına kanepeye turunupkalkamıyor. Dişleri de çıkmadı 😇
Busra23Adnan Benim kızım 10 ay 12 günlük desteksiz oturuyor seri bi şekilde sürünüyor. Kanepeleri tutup ayağa kalkıyor yine kanepelere tutunarak yürüyor. Çekmecelerimi karıştırıyor. Seslerimizi takit ediyor anne baba dede cici gel gel gibi kelimeleri söylüyor 🤗 şarkı açınca hemen dans etmeye başlıyor alkışla ritim tutuyor vs vs vs 😊😊
A2B4 Busra23Adnan Bizimkindede alkış,babay var hayırı anlıyor maşallah😍 baba,mama,anne,dede diyor ama bilinçli degil.ses taklidi ne? Benimki yapmıyor hiç?ama dil çıkarsam yapar,gülsem güler,çirkin surat yapsam yapar…yürümeye başladı🤣 dislerimiz çıktı😂
A2B4 Noriye Vallahi ne desem yanlış olur….😔 Bilmiyorum ki? Mesala neleri yapıyor?Her bebek farklı iste
Noriye A2B4 cirkin oluyor gel gel yapıyor ve söylüyor çak yapıyor giz kırpıyor baba diyor bana yemek yedirir nesne alma verme logo takma çıkarma ayakkabısını tanıyor ve getir deyince getirir araba top vs isimlerini bilir bakar alır saklambaç ce e oyunu disari kavramini aylardır biliyor iç içe geçen kutuları oynuyoruz müzikte heyecanlanır ama henüz sallanma yapmıyor hareketli ama sevdiği şeyleri yaparken çok dikkatli sakin sürekli kitaplarını inceler ve rutinimiz old bildiği için okumamı bekler seviyor bir de bebek dili var bu ara diş var pek anlayamıyoruz 😆
Noriye A2B4 ya çok tsk ederim elimden geleni yapıyorum sürekli ilgileniyorum ve burda eşimden ve bebisden başka kimsem yok en iyi arkadaşım o sürekli konuşuyorum diğer eksiklerinize yapar umarım izliyor sürekli alkış yaparken belki yapar 🤲🫶🥲
A2B4 Noriye Yapar canım bebekler izleyip kaydediyor buna eminim.her bebek farklı benim bebeğim şunları yapamıyor deme baska bebeğin yapmadığını senin bebeğin yapıyor.mesala biz fiziksel olarak ayimizdan çok ilerdeyiz.doktorumuz öyle dedi.
Noriye A2B4 boy kilo anlamdinda mi biz ortalama gidiyoruz senin bebis neler yapıyor mesela insallah öyle olur evet bende çok başka bebekleri izleyip şey yapmak istemiyorum çok şükür iyi