Tansukiz mina3757 bizim de var 45 günlük anne sütü varsa silin yüzüne bir de sarı hametan sürüyorum duştan sonra hafifletiyor
sessizkuzucuk mina3757 krem gibi bir ürün kullanmanıza gerek yok. İsilik daha çok kendiliğinden geçer. Bebeğinizi çok kat kat giydirmeyin bulunduğu oda normal ısıda olsun. 2-3 günde bir yıkarsanız geçer. Benim bebeğimde de olmuştu, bir şey kullanmadan geçti
Melo29 mina3757 Benim bebegim de 15 günlük yanaklarinda isilik oldu banyo yaptirdim bugün biraz söndü gibi anne sütü ise yarar mi süriyim ben de
Hazaleceumut Ben de aynı durumdayım. Bebeğim 34 günlük yüzü isilik oldu. Yaklaşık bir haftadır. Daha geçmedi. İki güne bir banyo yaptırıyorum. İnşallah geçer hepimizinki.
Hazaleceumut Bir de yavaş yavaş konak başlıyor galiba kafasında. Küçük olduğu için banyo dışında bir şey yapmadım.
yaprak_34 mina3757 kış günü isilik olmaz pek ama ,çokmu kalın giydiriyorsunuz yada eviniz çok mu sıcak
mina3757 yaprak_34 yüzünde oluyor bende anlamadım 25 derece evimiz iki kat giydiriyorum zıbın üzerine uzun kol
elizabeth mina3757 çok kalın giydirmeyin, eviniz sıcaksa biraz ısısını düşünür ve mümkünse her gün yıkayın. Benim kızım da olmuştu hem de çok fena, kullandığım kremler daha fena yaptı anca bu şekilde geçti.
kasimonbes mina3757 anne sutuyle isilik olan yere surun her firsatta banyo sıklıgıni arttirin ve terlememesine dikkat edin. Kucagimizda uyuduklari icin yuzleri terliyor. Boyle yaparsaniz 1 haftaya gecer 🌺