Dlrblt Arkadaşlar kızım 3 buçuk yaşında ara ara anne popom acıyo diyo..açıp baktığımda afedersiniz özel bölgesinin iç kısmı kıpkırmızı haldeydi ve bu olurken iç camasiri koyu sarı şekilde oluyo çiş değil cunku kokusu farklı.o ara kayınvalideme bahsettim normal kız çocuklarında olur dedi bende krem fln sürdüm lazimliga alışmıştı onu kaldırdım belki o yüzden etkiliyodur diye..iyi oldu ama bu durum iki üç ayda bir tekrarliyo..birkaç gündür yine aynı şekil söyledi ve baktım yine aynı durumda neden olabilir acaba başına gelen var mi
Dlrblt MyDarlingSon işte bende yaşı küçük olmaz diye düşündüm tuvalet klozet de değil alaturka yani temas yok ve sürekli kısımda kullaniyo diye yıkarım
CaglaCeylin Disarda wc oturtmayin. Islak mendilde yapabilir mantar yada baska birsey. Wcleri aildigimiz kimyasal ilaclarda yapabilir. Oturginida hep dezenfteke edin, baska cocuk oturmasin. Ilik suyla silin hep. Tekrarlarsa dr götürün
Dlrblt CaglaCeylin kış ayı olduğu için buralar soğuk dışarıya pek çıkmıyoruz cikincada evde yaptirdigim için nadir kullanır.islak mendil kullanıyorum dediğiniz gibi silerken ama ondan olsa sürekli olur hiç gecmez diye düşündüm .yarın goturcem doktora üçüncü oluşu bu şekil ama dediğiniz gibi ılık suyla silmeyi de deniycem saolun
Dlrblt nazli-06 insallah ben enfeksiyondan şüphelendim çünkü iç camasirina gelen akıntı hem koyu sarı hem afedersiniz iltihap gibi kokuyo yarına aldık randevu inşallah ciddi bişey değildir saolun
Desperite Dlrblt iyi geceler çok geçmiş olsun. Kızımda da bazen kızınızın şikayetleri oluyor. Doktora götürücem bu hafta ama siz götürdünüz mü kızınızı? Ne dedi? Umarım önemli bir şey değildir.
Dlrblt Desperite kusura bakmayın yeni gördüm saolun..ewet götürdüm üç günden sonra geciyo goturdugum de de hafiflemisti..doktor kaka ve idrar tahlili aldi çok şükür temiz çıktı ikiside..krem verdi kizardigi dönemler kullanin diye birde iç çamaşırını değiş bolbol o sarı akinti gelince .genetik de olabilir dedi annemlerde başka tuvalete girmişse mikrop kapmistir dikkat et dediler
Desperite Dlrblt her gün bazen günde 2 kere mutlaka değişiyoruz iç çamaşırını da. Bakalım devam ederse sorun belki ben de götürürğm doktroa. Çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun 💐