Dyts bende sezeryan olmuştum ve sütüm az az geliyordu. Biberonla mama vermeye başlamıştık bende sütümü sağıyordum gelen kadar sütümüde veriyordum biberonla. 3. Günümüzde sarılıktan hastaneye yattık. Hastanede bi hemşire bana yardımcı oldu emzirmek için ama kaç hemşire denedi tutmadı morarıyordu ağlarken emzirmeye çalışınca. Hemşire ağlasada bıraktırmadı zorla ağzına soktu mememi. Çenesinede parmağını dayadı ağlasada çekiyoedu ister istemez. Sonra bi baktım sütüm çoğaldı o zorla emzirmeden sonra. Ama yinede tutmamıştı ben yaklaştırınca ağlıyordu. Hemşire eve gidince rahatla otur yastığını koy dizine bebeğinide yastığa yatır emzirmeye çalış dedi. Ve mucizeee ağlarken moraran Bebeğim bir anda memeyi tuttu. 🤗 meğerse sarılık olan bebeklerde emmezlermiş. Ve benimde göğüs ucum küçücüktü ondan emmiyor diye düşünmüştüm ama o emmeye başlayınca göğüs ucum çıktı. Çok şükür şimdi iki aylığız ve emiyorux. Hastaneye yattığımızda filan başkalarını emzirirken gördüğümde ağlıyordum biberonla mama verdikçe kendimi kötü hissediyordum. Ama hepsi geçti. Beşinci gün emmeye başladı kuzum... nolur pes etmeyin uğraşın ağlayınca vazgeçip bırakmayın uyurken deneyin uykudan uyanınca deneyin karnı doyunca tekrar deneyin. Sezeryanla Doğum yapan birisi bir ayın sonunda amca emzirmeye başlamıştı. Mutlaka emecek merak etmeyin 🙏