La_ti_fe Deli olucamm yaa 😔 hic dökülmeyen saçlarım dogumdan sonra aşırı dökülmeye başladı kel kalicam yakında bi onerisi olan varmi?
akillibidikcgty La_ti_fe ooo hemde nasıl , az önce duş aldım bi ton saç gitti. Korkuyorum kel kalıcam diye
Hulyaaybars35 La_ti_fe Doğumdan 4 ay sonra dökülmeye başladı şuan 11 aylık oğlum hala azalma yok ne denediysem fayda etmedi... 😣
Drny La_ti_fe saçımı açmaya korkuyorum. Açmasam daha yerler dolu saç allahım ne zaman biticek bu dökülme. Bide öyle bi matlaştı ki saçlarım koyun kılı mübarek 😕
Kiviefe Bende aynı topladıgım halde kan verdim bi sorun yok degerlerde... Yerlerde sac görünce bi sarkı var ya o geliyo aklıma.... Heryerde saccc var yerlerde sac var bilemiyorum kimin bu saclarrrr.... Diye kalben söylüyor gül gül ölüyorum 😂😂😂😂
BrcnBlgn La_ti_fe Elimde maakinayla geziorum heryer avuc avuc sac felaket dokuluo kel kaldim kalicammmm banyoda ayri banyodan cikinca ayri taraynca ayri toplaynca ayfi dokuluo surekli dokuluo anlamadm
bluem La_ti_fe korkmayin hepimiz o yollardan gectik bend esizin gbi yazmistim buraya saclarim tutam tutam gidiyordu ve yanlarim acildi resmen kel oldu snra kesildi yeni saclar cikti 🙏❤️ sabredin geccek
dere-07 La_ti_fe Doğumdan sonra değil de bebeğim üç aylıkken saçlarım dökülmeye başladı ve aşırı dökülüyor bi çözüm de bulamadım saç maskesi argan yağı sürüyorum tabikide ama boş tabi