zkaradeniz0426 Nazlimu_ biz hep al sat yaparız araba alırır eşim anlarda tabi arabadan çocukluktan beri bu işin içinde alır araba temiz düzenler eksik gıdık herseyini yaptırır satar yeni bı araba alır onuda öyle yapar öyle öyle yapıyor şükür karimizda oluyor
Nazlimu_ zkaradeniz0426 maşallah 🥰 rabbim hayırlı kazançlar versin. Benim eşimde bu işlerden bayağı iyi anlıyor. İnşallah bizde bereketli hayırlı kazançlar sağlarız 🥰
Nazlimu_ cemreninannesi_ faize eşim pek sıcak bakmıyor istemiyor. Tanıdık yakın kuyumcumuz var belki yardımcı olur. Bileziklerimizi alırken yatırımlık olsun bozdururken zararımız az olsun dedik öyle bir model vermişti arkadaşımız. İl olarak ıspartada yaşıyoruz. Teşekkür ederim yardımlarınız için 🥰
cemreninannesi_ Nazlimu_ Anladım.. En güzeli satarken de yardımcı olur arkadaşınız :) Öyle mi ne güzeldir Isparta şimdi kuzenim de gelin gitti bu sene :) Ne demek bol kazançlarınız olsun inşallah 🙏🏻
Nazlimu_ cemreninannesi_ yaa bende gelin geldim buraya 🥰 amin hepimizin hayırlı bereketli kazançları olsun inşallah 🤲🏻
Nazlimu_ Boncuk1421_ haha 😂😂 arayı sıcak tutmak en mantıklısı 😂😂 geçen sene eşim banada demişti altınları bozduralım bi araba daha alalım diye ama ben güvenememiştim bu işten çok anlamadığım için. Keşke verseymişim altınlar o kadar kar getirmedi 😂
zkaradeniz0426 Nazlimu_ inşallah canım☺️yani hiz bu işe girerken şükür pişman olmadık umarım sizde pişman olmasiniz
Nazlimu_ zkaradeniz0426 ayy inşallah inşallah. Burda yazılanlardan sonra iyice ikna oldum. Veriyorum altınları kocaya anasını satim 😂😂