Merve5155 Sevgili anneler . Evim akşamları 25-27 derece arasında değişiyor . 0.3 uyku tulumu aldım. Zıbın alt üst takım ile giydirdim gece baktığımda göğsü soğuk sırtı terliydi. Nerde yanlış yapıyorum 🥴
elizabeth Merve5155 çok giydirmişsiniz bence evinizin derece çok yüksek çünkü. Sadece zıbınla uyku tulumu giydirin.
Sibelmuc Merve5155 27 derece çok çok sıcak bebek için. 18-22 olması lazım hasta olur allah korusun. Sıcak hava çok zararlı uyurken burnu tıkanır boğazı yanar. Daha kalın bi tulumla biraz serin yatırın derim. Ya da uyuduğu odayı önceden soğutun
Kbetul Merve5155 benim bebeğim 70 günlük oda 23 24 derece alt üst takım giyili üzerinde ince bir battaniye var battaniyeyi de göbek üstüne kadar çekip bırakıyorum. uyurken rahat uyuyor hatta bazen uyanıp kontrol ettiğimde üzeri bile açık oluyor.
elizabeth Merve5155 terlediği için soğuktur muhtemelen teri üstüne kalmış, bu şekilde hasta olması daha yüksek.
Sibelmuc Merve5155 O zaman çok çok ince giydirin tek zıbın gibi.Benim annem doğumdan sonra evimi hamam yaptı valla asla uyumuyodu çocuk 😞
Mrvmsi Bebeğinizi hasta etmek için 27 derece Rahat ve sağlıklı buyumesi için ise 18-20 derece ideal .. elyaf naylon polymed polyester giydirmeden yatırın. Kısacası yün şeyler ile yatırın, daha sağlıklı ve huzurlu uyurlar
Ayzabebekinannesi Merve5155 merhaba 25.27derece cok cok fazla .siz kendınız o derece de nası gıyınıyrsanz sadece bı kat fazlasını goydırun dıyor doktorlar.sıcak havada burnu tıkanır raht nefes alamaz sık sık uyanır derdını de anlatamadgndan huzursuzlanır.tulum gıydırın ama 22ıdeal oda ısısı ıcın serınmıs gıbı gelıyor ama degl.bende zamanla farkettım bıyle olunca cok rahat uyuyor kızım
Z_m_K Merve5155 merhaba oda sıcaklığınız çok yüksek, 23’e bile çıksa rahatsız oluyor burnu tıkanıyor bebeğimin. 22 derece odada 1.0 tog uyku tulumunun içine sadece kısa kollu zıbın giydirip yatırıyorum. 4 aylık henüz hiç sıkıntı yaşamadık.