Mrt06 Doğum dan önce hep konuşurduk sonra gaz dan mama dan farklı dertlere daldık annelerimiz neler yapıyorsunuz uyku düzeniniz nasıl bebişler hareketlendi mi ek gıda başladınız mı
-Manolya- Mrt06 vallahi zor geçiyor son 3 4 haftadır şu an 5 ay 9 günlüğüz saat başı kalkiyor nerdeyse ve sebepsizce uyanıyor bazen 🤦🏻♀️ uykuya geçişte zorlanıyor meme reddi de cabası inşallah geçer bir an önce. Ek gıda tadimlarina başladık
MillenialMom Mrt06 Süt alerjisi olduğu için sebzelerle Tadıma başladık, Sürekli güncelleme geliyor yetişemiyoruz 😅
prensannesi_____ Merov BalkizimBaloglum2 papatyam-34 kızlar benim oğlumda 5 ay 6 günlük dün ilk defa yoğurt tadımı ile başladım bende siz nasıl yediriyorsunuz bebeklerinizi yatırarak mi oturtarak mi? oturtarak yedirmek istiyorum yatarak yemeye alismasin diye ama dün bı mama sandalyesinde koydum sonra hemen geri aldım zarar veririm diye
Mrt06 Merov başladık yoğurt peynir yumurta bebe bisküvisi elma muz felan veriyorum yaptığım yemeklerden az tattırıyoruz ağzı alışsın diye
Mrt06 Merov bizimki gece 9bucuk dedimi sabah 7bucuga kadar uyuyo ama öğlen uykuları daha tam oturmadı bazen ıkı defa bazen 3 4 defa uyuyo bazen 5dakka uyuyo kalkıyor
BalkizimBaloglum2 Günaydın bizde 5 ay 12 günlük az az biseyler tattiriyorum bende uykular cok fena uykuya cok zor daliyor cabuk uyaniyor gün icinde devamli mutsuz ağlak bi çocuk zamanla düzelecek diye umuyorum 🤲🥲
papatyam-34 BalkizimBaloglum2 Biz de 5ay 12 günlüğüz bende dün ilk defa havuç haşlayıp bir çay kaşığı verdim çok hevesli duruyor şuan inşallah hep öyle devam eder iştahlı iştahlı yer bebeklerimiz 🌸
ipekannesi55 4 ay 23 günlüğüz doktorumuzla henüz konuşmadım ama 5. Ayında ben de tadıma başlamak istiyorum. Kısa süreli oturtmaya başladım zaten çok hevesli oturmaya ve bir şeyler yemeye, mama sandalyesinde ne kadar süre oturtuyorsunuz 5 aylıkken?