Cihangiravc Bebeğim geceleri çok uyanıyor sabaha kadar sallıyorum çalışan anneyim lütfen tecrübelerinizi yazın 😞
Cihangiravc Cihangiravc 10.5 aylık bı zamana kadar direndim almadım kıyamadım ama doğal içerikmiş uykuya geçmeye yardımcı oluyomuş
Zeynepmom34 Cihangiravc valla bir halta yaramıyor. Sakın alıp paranızı çöpe atmayın çok tırıvırı bir ürün
Hatice232017 Cihangiravc 9 buçuk ay direndim ama en sonunda pes ettim çok pişmanım daha önce almadığıma kimsenin ne dediğini sakın umursama yemin ederim sadece bir hafta kullandım çocuğumun gece uykusu düzene bindi gündüzleri hiç vermedim yatmasını istediğiniz saatten 40 dakika önce verin ben 8 damla verdimmm suan vermiyorum tam 10 aylık oldu eğer yine uyumamazlik yaptığı günler olursa vereceğim mutlaka
Eymenikonunannesi14 Çok nadiren kullaniyorum evet sadece uykuya gecisi kolaylastiriyor ama gece uyanicagi varsa yine defalarca uyaniyor ona bir etkisi yok yani
Cihangiravc Zeynepmom34 valla aldım bu gece uyudu denk mi geldi bilmiyorum ama çok mutluyum uykumu alıp işe geldim ilk kez
Angelll35 Cihangiravc bende biraz önce bununla ilgili bir post açtım cuma dan beri kullanıyorum kızım 2 yaşında ve en geç 1 saat sonra uyumuş oluyor ama ben biraz terddütlüyüm zararı varmıdır acaba diye doktorunuza danışarak mı aldınız acaba?
Efeninannesi48 Cihangiravc bebeginiz kac aylik acaba biz daha 6 ayligiz 6 aydan beri gece uyku uyumuyoruz hic geceyi gunduzu ayirt edemiyor ne yapiyorsam ise yaramiyor vok sey denedim ama olmuyor
Cihangiravc Angelll35 danışmadım çoo çok araştırdım ve perişanlıktan almak zorunda kaldım iyi ki de aldım galiba
Sevzeyd Efeninannesi48 6. Ayda bi atak var o yüzden uykuya geçemiyor yada direniyor olabilir bide dişleri çıkıyorsa o yüzden de olabilir ek gıdaya başlayınca da bi süre uyku düzeni bozuluyor. Benim bebeğimde 6. Aya girdik gireli huy değiştirdi zorlanıyorum ama geçecek inşAllah 🌿
Cihangiravc Efeninannesi48 10,5 aylık benimki canım gündüz falan karanlıkta mı yatırıyorsun acaba ayırt etmesi lazım artık gündüz çok öu uyuyor mesela benimki gündüz nerdeyse en fazla 40 dk uyuyor
Cihangiravc Hatice232017 ay dün aldım ve gece uyudu uyudummmm uykumu alarak işe gittim mutluluktan ağlıycaktımm bende bi kaç gün kullanıp alışınca bırakıcam 🥰🥰🥰🥰
Hatice232017 Cihangiravc çok sevindim gerçekten evet uykusu düzene girince kullanmamiza tabiki gerek yok boşuna eziyet etmişiz kendimize vallaha
Efeninannesi48 Cihangiravc hayir karanlik degil gece de isigi kapatip karanlik ortam yaratmaya calisiyorum ama durmuyor gunduz 3 kere uyuyor 1 er saat bazen 1 bucuk saat uyuyor
Masal94 Ben kullandım iki kere gece sık uyanmasına etki etmez maalesef. Sadece kolay uykuya dalmayi sagliyor. Benim bebegim dalana kadar yarim saatte bir uyaniyordu tekrar uyutuyordum onu verince bir kerede derin dalıyor tekrar tekrar uyanmıyor.
Cihangiravc Hatice232017 sorma ya arkadaşım 10,5 aydır biliyorum ben bu damlayı ama kıyamadım alıp vermeye ama tamamen bitkiselmiş içim rahat 😌
Hatice232017 Cihangiravc aynen bende 9 buçuk ay tuttum kendimi ama gerçekten içim rahat Allah tırnaklarına zeval vermesin ama bizde uyumassak onlara nasıl bakarız