Umudum27 ikizannesi4242 benimki de 7aylik bazen uykusunda agliyo ama genel olarak her uyandığında da ağlayarak kalkiyo
incitomm ikizannesi4242 benim bebeğimde öyle sürekli ağlıyor uykuda genelde geceleri uyanmadan ağlıyordu bı iki gündür ağlamıyor çok şükür anladmki bir surecmis dış donemleri sanırsam ondan oyleler 7 ay 20 günlük olduk biz
KumsalDerya Umudum27 Benim bebeğimde öyle uyku düzeni bozuk hepp uzun süreli uyuyamaz uyandığında ağlamaya başlar genellikle geceleri
Umudum27 KumsalDerya evet gerçekten nezaman duzelecekler acaba merak ediyorum 40 i çıkınca düzelir 3 aylık olunca yok 6 aylık olunca dediler 7 buçuk olduk hala beklemedeyiz 😁
KumsalDerya incitomm ve benim bebeğim bu aralar çok isdahsiz yemek mama felan yemek istemiyor su bile zor iciriyorum normeldede isdahsiz zayıf ama yinede azda olsa zorlw yedrdm şimdi zorlasamda pek yemiyor 7 ay 25 Günlük
ikizannesi4242 incitomm valla bilemedik sürekli bir ağlama modunda yani . Sinirleniyor ağlıyor kendini sıkıyor
Umudum27 KumsalDerya bende bu konuda çok çektim halada devam ediyo uyanık olduğunda iş yapamıyorum zaten uyumasını bekliyorum. Uyuyo bu sefer de en ufak seste kalkiyo kısır döngü 🤦🏻♀️
incitomm KumsalDerya benimde çok huysuz hep ağlar kucakta hep uyuması bile çok zahmetli dalamiyor uykuya bu aralar çok fena bu 7 ay biterse değişir huyları diye umut ediyorum
zeyzehk Kızlar benim de bebeğim 7 aylık geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor illa sallamamı istiyor bu sallamayı nasıl unuttururum kolik bebekti oyğzden doğduğu gündem beri hamak beşikte sallanmaya alıştı
incitomm zeyzehk bunun en iyi cevabı eğitim bizde sizin gibiyiz alışmışlar alışkanlıkları değişmiyor yoruluyorum malesef
KumsalDerya incitomm beşik kucak felan alistirmadim anneannesi ne teyzesine babasına çoluk çocuğa şımarır oyun ister huysuz değil okadar
KumsalDerya Umudum27 40 kadar daha çok uysaldi valla çok uykucuydu uyanık olsa bile ağlamaz uyuz oldu bı ara iki ay çekti sonra geçti şuanda uysal bazan huysuz olur
KumsalDerya Umudum27 Benim bebek uysal o konuda sıkıntı yok uyudukca yapıyorum gece uyursa gece gündüz uyursa gündüz uyanık olsada yapıyorum ama hareketli oldu sürünmeye başladı elini herşeye atıyor sadece uykuz düzeni çok karışık uyku sırasında ağlama huyu var korkuyor demekki uzun süreli uyumaz