Buglem-inAnnesi Bebeklerinize yumurtayı nasıl veriyormusunuz benimki 7.5 aylık Beyazının tadımınıda yaptık ama bir türlü severek yedirtmiyorum haşlanmış yağda pankek yok yok kendi sütümden katıyorum meyve rendeliyorum yok sizlerin yapmış olduğu karışımlar neler acaba ❤️🌹🥰
Moana Buglem-inAnnesi beyazını vermiyorum 1 yaşından sonra vereceğim. Omlete bayılıyor o şekilde bir deneyin isterseniz
Tontis_annesii Buglem-inAnnesi haşlayıp içine tahin pekmez yulaf ezmesi vs karıştırıyorum bazen haşlıyorum cicibebe peynirle karıştırıyorum omlet yapıyorum tabi benim bebeğim de her zaman yemiyor
YaseminAren Buglem-inAnnesi sarıdını verıyorm labneyle avokadoyla haslanmıs karısık sevıyo.. Domateslı omlet de sevıyor dun yumurta sarısı yogurt peynır zeytınezmesı pekmez cavdar unu pankek yaptm onu da sevdı
Masal-33 Buglem-inAnnesi muz ,pekmez ,bebek bisküvisi ,irmik veya tahıl ,yumurtayı blenra koyup püre haline getiriyorum hatta bazen tarçın koyuyorum mis gibi kokuyor bu şekilde yiyor bizimki de
Baby-baby Yumurtanın içine bi kaşık yoğurt koyup çırpın biraz dereotu da doğrayabilirsiniz sonrasında tavada karıştırarak pişirin. Ben bunu yapınca yemişti benim kızım
Eymenikonunannesi14 Buglem-inAnnesi patatesli omlet, kaşik mamasinin icine koyuyorum,meyveli veriyorum yoğurtlu veriyorum bazen sade o sekilde değisiyor 1 yasinda 🤗
Sibel3455 Buglem-inAnnesi benim oğlumda 1 yaşında yumurtayı sade sevemedi bnde peynir felan karıştırıp veriyorum yada omlet🙂
Asel_aygn Buglem-inAnnesi şuanda kızım haşlanmış da yiyor omlet de yiyor 19 aylık oldu ama sizin aylarda yumurta sarısı avakado muz vs karıştırıyordum yada yoğurtla veriyordum labne de deneyebilirsiniz irmikli meyveli mama hazırlayıp onun icinede koyabilirsiniz
Anneko Buglem-inAnnesi 13.5 aylık asla sevdiremedim yumurtayı daha ağzına sokmadan her şeyi koklayarak yiyor yumurtayı da kokusundan biliyor hâliyle asla yemiyor bende pankek yapıyorum bazen yiyor bazen yemiyor geçen gün bulamaç yaptım yumurta sarısı peynir muz bebe bisküvisi kuru kayısı ceviz biraz da ıhlamur demleyip smothie gibi yaptım ve smothie poşetine koyup öyle içirdim sıvı şekilde ancak öyle yedi bunu da birkac kez üst üste yaparsam eminim fark eder o yüzden zorda kalmadıkça yapmıyorum bulamaç hiçbir şey yemezse öyle veriyorum
nekoydunkafana Tarhana tostu tapıyorum severek yiyor ama her zaman vermiyorum sıkılmasın die yarım muz eziyorum bir yumurta rendelenmiş iki ceviz bir tatlı kaşığı tarhana zeytin yağı bir çay kaşığı tam bığday unu karıştırıp yağlı kağıtta tosta pişiriyorum güsel oluyor