cennetkokulubal Nasıl karar verdiysem maşallah bana 😀ramazana kadar hedefiö var ramazanda da online diyet yapıcam sizde durumlar ne kızlarrrr
YaseminAren cennetkokulubal 3 gunde ne kadar gıttı ne yaptın dıye sorarken çaya sekerlı piskevit banıyor olmam pekı 🤣🤣
joyfulmom cennetkokulubal ocağın ilk haftası başlamıştım şuan kararlı azimli devam ediyorum 7kg gitti çok şükür
Merov Tugcee40 ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım tatlı hiç yemedim ve günde yarım saat yürüyüş yapıyorum 3 litreye yakın su içiyorum
arastirmaciannee KumsalDerya merhaba fiyat nedir acaba bnm bulduklarım almış başını gitmiş fiyat olarak
Mbrre cennetkokulubal ekmegi ve şekeri kestim bakalım tartıya çıkmaya korkuyorum vermediysem diye 1 hafta oldu 😁
ikikereannee arastirmaciannee konuya bende dahil olayım mı? Eşimin kuzeni diyetisyen online danışmanlık almak istedim kalıp msj attı 450dedi tabi sana bu fiyat değil dedi bende ramazan sonrası başlayalım dedim ne kadar düşer bilmiyorum sizin sorduklarınız ne kadardo merak ettim
KumsalDerya arastirmaciannee 2 aylık 600tl haftalık güncelleme yapıyor liste çok iyi beğendim bgn başladım iyi gidiyor
arastirmaciannee ikikereannee benim sorduklarım 600 650 500 hep bu fiyat altında hiç bulamadım maalesef
Birkullanici cennetkokulubal bende bu aralar her istediğimi yediğim halde zayoflıyorum sanırım baharla beraber metabolizmam çalışmaya başladı 😅emziriyorum . Çok yavaş ilerliyor ama hiç yoktan iyidir😂
ikikereannee arastirmaciannee Instagram’dan Büşra Uzuner takip et istersen fiyat falan al kafana yatarsa online danışmanlık alırsın
arastirmaciannee ikikereannee teşekkür ederim bı bakıyım yazıyım olmazsa tanıdık indirimide yapsın biraz :)