Mom_42 Kızlar bebeğim 2 hafta sonra 1 yaşına basacak Allah’ın izniyle 1 yaş sendromunda beni neler bekliyor illaki araştırmalar yaptım bu durumu yaşayan var mı? nasıl atlattınız? önerebileceğiniz bir bilgi var mı?
Zehra5050 Mom_42 herşeye agliyo çoğu şeyi anlıyor farkında oluyor soylediklerinizi anliyo yapma dedigime bile sinirlenip agliyo inatçı oluyo kafasına taktığı dan vacgecmiyo değişiklik istiyo çabuk sıkılıyor
seymaden Mom_42 biz iliklerimize kadar yaşıyoruz bir haftadır…. 1 yaşını geçeli 26 gün oldu. Kucak istemeyen çocuk kucakçı oldu. Öğle uykusunu reddediyor istisnasız her şeye ağlıyor çok zorlanıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Minauyank Mom_42 olum uysal di taki yasina girene kadar surekli agliyor etrafa oyuncaklarini firlatiyor kucagimda olcak illa birde meme krizi yasiyoruz surekli eli gogusumde kimsede durmuyor 😏
Mom_42 Butterfly_1802 Allah yardımcımız olsun diyim o zaman bol sabır bol dayanma gücü diliyorum hepimize🫤
Mom_42 Minauyank yaa Minauyank tam şuan o durumdayım biraz erken başladı galiba bide gece beslenmesini kesmeye çalışıyorum 1 yaş gelmeden kafam çok karıştı ya destek almam gerek yoksa kafayı yicem
Minauyank Mom_42 ben suan gebe oldugum icin mama ek gida gidiyoruz doktorumuz gece ogununu kesmemi soyledi fakat oglum istedigi icin 60 cc de olsa gece uyanip icmek istiyor oyuzden onun istegine bırakıyorum ben bunu