Selveraytkn Merhaba. Arkadaşlar bize TOKİ’den ev çıktı asıl olarak şimdi 2+1 3+1 evlerin kurası çekilecekmis ne zaman çekilir bilginiz var mı
SevimnurBasaran Ngss İstanbul tuzla başvurusu kabul edilenler ve edilmeyenler açıklanmış eğer tuzlaya başvuru yaptıysanız bakin
Selveraytkn SevimnurBasaran yok başvurusu kabul edilenlerde ismimiz vardı zaten cekilistede adımız çıktı ama bu 2+1 3+1 ne zaman çekilir onu bilmiyorum tüm illerin kura çekimi bittikten sonra mi yoksa bir ilin kura çekimi bittikten sonra mi çekiliyor
mrvelfada SevimnurBasaran Biz tuzlaya başvurmuştuk.. Tokinin resmi sitesinden mi bakacağız başvurumuzun kabuş edilip edilmediğine
SevimnurBasaran Selveraytkn inan hiç bilmiyorum. Benimde başvurusu kabul edilenlerden adı çıktı ama bu başvurusu kabul edilenler arasında tekrar bir eleman yapılıp ondan sonra mı konut kurası çekiliyor acaba? Yoksa başvurusu kabul edilenler direk 2+1 3+1 kurasina mi katılıyor
Sess SevimnurBasaran sadece başvurunuz kabul edilmiş oluyor. Başvurabilmiş oluyorsunuz. Başvurmayı bilmeyenler şartlara uymayanlar var çünkü. Kuraya katılmaya hak kazandınız, kura tarihini üç beş gün önceden açıklarlar telefonunuza mesaj da gelir, canlı yayından youtube üzerinden kurayı izleyebilir veya beklerseniz çıkarsa edevlete düşüyor ordan da bakabilirsiniz
SevimnurBasaran mrvelfada ever canım il secip sonrada tuzla konutu seçince başvurusu kabul edilenler ve edilmeyenler olarak pdf çıkıyor onu indirip ad soyad veya başvuru numarasını yazarak arayabilirsin
Mrvunluu Bende merak ediyordum yazacaktım buraya unuttum, bugün kaynım soyledı ne kadar doğru bilmiyorum ama biz İstanbul/Selimpaşaya başvuru yapmıştık hak kazandık, sözde bu ayn sonunda da belli olacakmış.
Alya-Sena Mrvunluu selimpasa 30 marttta aciklanacakms. Tuzlayi bekleyenler bu persembe aciklanacak hayirlisi olsun hakkimizda