dilanliya0 verdiğim gıdalar atıştırmalıklar bebeğimin uykusunu böler mi huzursuzluk verirmi geceleri çok uyanıyor
Lavantakokusuuu dilanliya0 bebekten bebeğe değişir tabi ama genel olarak uyaniyorlar aralarda gece beslenmesini kestiniz mi bilmiyorum ama o alışkanlık olunca onun için de uyaniyorlar
Eyllada dilanliya0 benim kide 1 yaşinda aynı durumdayım 4 kez fln uyanıyor bazen 5 oluyor sürekli dönüyor yatakta bende acaba hazımsızlık mı yaşıyor diye düşünüyorum dün doktor kontrolüne götürdum gece beslenmesini kesmedim daha doktorda 4 kez uyanması fazla olduğunu söyledi
Aysee_38 dilanliya0 aç olabilir canım. Gece bir kere olsa mama ver. Benim oğlum 1 yasında. Uyumadan önce veriyorum birde gece uyanıyor ona veriyorum o kadar. Açlıktan uyumaz
ayselk3564 malesef benimkide 4-5 kez uyanıyor hatta yatagın içinde ayakta bekliyo beni . ben bunun asırı yorgunluktan oldugunu düşünüyorum sürekli ayakta yürüyor yoruluyor
ayselk3564 Eyllada evet gece 12 gibi son emzirmeyi yapıyprum sabah 6 ya kdr bidaha emmez ama kesintisiz uyku yok malesef