Beri_34 Kızlar bebeğime ek gıda için hazırlık yapıyorum. güvendiğiniz tarhana ve bebek irmigi alabileceğim bildiğiniz marka var mı. Lütfen kullanıp memnun kaldığınız bir yer varsa yazar mısınız
fatmaa37demir Beri_34 kızım daha ek gıdaya geçmedi ama bizim de çok az kaldı. OG natural markasından almayı düşünüyorum. Çevremde kullanıp memnun kalan çok kişi var.
Pamuguuummm Beri_34 OG natural aldım hepsini set olarak çok da memnun kaldım. Bebeğim tarhanasını çok sevdi
Beri_34 Pamuguuummm bir şey soracağım mesela og markası instegramdan baktığım da 4 lü set fiyatı 180 tl ama trendyol da 280 neden bh kadar fark var siz nerden alıyorsunuz
Pamuguuummm Beri_34 Ben trendyoldan aldım Pekmezler bittikçe burda satış noktası var ordan temin ettim indirim yakaladıysam yine trendyoldan. İnstagram sayfaları nedense güven vermiyor bir de çocuklarımız söz konusu olunca 🤗
YaseminAren Beri_34 kendı sıtesınden alıyırum trendyolda komısyon kargo vs cok cıkıyır dıye bıze fark koyuyırlar bebek bezı de aynı sekıkde kendı sıtesınden alıyırum.. Makarna vıtma googke yaz cıkuyır sıtesı guveble al..
Minnacksevdack Beri_34 bilmem ki. Hiç güvenemiyorum instagramdan alışverişe. Trendyol daha güvenilir geldiğinden hiç araştırmadım bile 🙊