pnrgns Bebeğim 3 ay 11 günlük sürekli ağlıyor defalarca doktora gittik birşeyi yok diyorlar bugün bir doktor kulağında hafif kızarıklık var dedi kulak ağrısı için bilgi ve tedavi için bildiklerinizi paylaşır mısınız?
Moniza pnrgns kulak enfeksiyonu olabilir biz çok zor atlattık kulağına banyo yaptırırken au kacirmamaya dikkat edin
pnrgns Moniza doktorum bana şu kaçmaması için kulağını kapatma su girse de sorun değil dediği günden beri dikkat etmiyorum:( önceden kafasına su dökerken kulağını kapattırdım
Defne0909 Merhaba 18 aylik bir kizim var ve bu durumu malesef cok sık yasar olduk yaklasik 8-9 aydir. 2 kez bu durumdan dolayi antibiyotik kullandik hatta suan kullaniyoruz yanina birde ek olarak doktorumuz gentagut adinda bir kulak damlasi verdi.Boyle durumlar da cok agrisi yoksa aglamasindan belli ediyor kendini zaten geceleri sutumu damlatiyorum ilik havlu koyuyorum.Sifa bulduguna rahatladigina inanıyorum.Eger emziren anneyseniz sarimsak yutabilirsiniz antibiyotik etkisi olur sütünüzden bebegine.Umarim en kısa zaman da atlatirsiniz😔
Moniza pnrgns aslında normalde kulağa şu kacmasi sıkıntı değilmiş ama kulakta enfeksiyon varken kulak ağrırken şu kaçmasına dikkat edilmesi gerekmis bana doktor öyle demisti
Moniza pnrgns malesef antibiyotik kullanmadan gecmes siz bir doktora gidin biz 3 antibiyotik bitirdik ancak o zaman geçti coo inatçı kulak enfeksiyonu nu
pnrgns Moniza dün doktora gittik sadece bir kulakta hafif kızarıklık var ağrı kesici şurup verin dedi