Erolunannesi Atlasinaannesii ohaa ay millet ne utanmaz yaaa 😱 helal etmiyorum ama ben sana vermiştim hemen lazım mı tekrar çıkınca özelden vereyim
Atlasinaannesii Erolunannesi sağ ol canım sipariş verdim artık. Bana da uygulamada indirim kodu çıkmıştı bugün ama kopyalamamıştım, meğer kopyalamayınca tekrar bulamıyormuşsun profilinde falan. Öyle olunca gitti benim kod. Nasip değilmiş
Atlasinaannesii Erolunannesi oğlum için beğendiğim birkaç kıyafet vardı, stokta son üründü bekleyemedim 😊 sağlık olsun 🙏🏻
Erolunannesi Atlasinaannesii ay benm de beğendiklerimin stoğu bitmişti tekrar gelmesini bekledim neyse ki geldi de alabildim ben de oğluşuma aldım çok güzeller 😊
Erolunannesi Atlasinaannesii ayy maşallah 🧿zaman çok çabuk geçiyor 🥲 sen kaç yaşındasın ilk bebişin mi?
Atlasinaannesii Erolunannesi 31 yaşındayım, ilk bebeğim 🥰 zaman o kadar hızlı ki şimdiden doğduğu ilk zamanları özler oldum 🥹 sen kaç yaşındasın, ilk bebek mi seninki de. Bi de hangi şehirdensin, ben antalyadayım 😊
Erolunannesi Atlasinaannesii ben de 22 yaşındayım ilk bebeğim Ankara’da yaşıyorum 😊bazen hamileliğimi bile özlüyorum🥲