B896 18 aylık tam oğlum.
Tamemen huy değiştirdi diyebilirim aşırı sinirli her şeyi vurup kırmaya yönelik hareketler. İnatlaşmaya başladı isyankar.
Uykusunda çok şükür bir sorun yok ben gece beslenmesini kestiğimden beri gündüzde gece de sorun yaşamadım çok. Ara ara oluyor oda diş hastalık vs olunca tabiki.
Sabah 9 gibi kahvaltı yapıyor öğlen uykusuna uyumadıysa yiyip uyuyor çabuk daldıysa yemeden uyuyor uyanınca yiyor. Çalışıyorum sabah giderken emziriyorum dönünce emziriyorum. Akşam üstü 5 6 gibi yemek yiyor bidaha yemiyor anca meyve falan kalan zamanda emerse o. Gece su içer kalkarsa.
Anne baba meme hep söyler. Hayvan sesleri yapıyor taklit ööö(inek), hav hav, gıt gıt, gak gak, kükrer aslan gibi. Bu aralar abla demeye başladı araba gibi bi şey diyor kendi çapında. Pipi öğrenmiş onu söylüyor. Al demeye çalışıyor kucak isteyince. Bazen bi şey demeye çalışırken ilk hecesini söylüyor geçen civciv gösterirken ciii ciii dedi. Su isterken fuuu der her zaman değil. Genelde işaret edip ıh ıh diyerek anlatır derdini kendi kendine anlamsız anlamsız konuşur çoğunluk.