Meryemp Merhaba arkadaslar bu benim ilk paylasimim okadar ne yapacaqimi bilmiyorum ki artk perisaniz benim kizim 3 ay 10 qunluk doqdu dogali surekli ya yatar ya aqlar yatarken uykuya asiri direniyo cıldiracaqim artk cocuqu boyle olan varmi varsa ne yapiyolar
findikbrnlu0_ Meryemp benim oğlum tam anlattığın gibi 3 ay 12 günlük bazen sürekli ağlıyor uykudan nefret ediyor sanki çocuk bende delircek gibi oluyorum doktora götürdünüz mü gazı vardır belki benim bebeğimde aksiymiş ve kolikmiş ben sallıyorum saç kurutma makinası sesi açıyorum telefondan kucagımda tutuyorum baktım hic biri fayda etmiyor pusete koyuyorum arabayla dışarı çıkarıyoruz
Minigim38 Meryemp 4,5 aylik herseye ağlar, yabancı birini görse ağlar, birisi kucağına aldığında ağlar, yanından kalkarsam ağlar, kucağımdan yerr koysam ağlar
Meryemp findikbrnlu0_ evet ilk bastan beri hep qazi vardi bi ara okadar aqladi ki dedim yok bu qaz isi deyil tekrar qoturdum filim cekti qazi cok fazla yayilmis 1 yasa kadar cekeceksin dedi daha oncesinde ilac vermislerdi ilaca baqimli kalmasin diye bi verdim bi vermedim o doktor oyle deyince direk ilaci duzenli kullanmaya basladim sabah aksam ilac oglenleri zeytin yaqi bende rezene ictim kimyon yedi o baya duzeldi ama qrtk kendisi cok qksi ayakta salliyorum olmuyo kaldiriyorm olmuyo oturma mumkun deqil sevdiqi tek hareket var onu yapinca duruyo qmq ona da kollar kopuyo yapilmiyo bi muddet sonra arabaya bindiriyoruz uyuyo iniyo uyaniyo delircem artk
Meryemp Minigim38 ayni valla bizimkisi aqlamaktan kimseyi qormuyo bile ben omrumde boyle cocuk qormedim suanda bile ayaqimda salliyorum aqliyo kaldiriyorm aqliyo her turlu aqliyo okadar cokaqliyo ki qobek fitiqi olustu korkuyorm patlayacak diye
Zeynepsametaras Minigim38 İşte bu benim bebegim aynısı tıpa tıp o yuzden hiçbir yere gidemiyorum burnumdan geliyor sürekli aglamaklı anlamadım niye böyle 8 aylık bu arada
Meryemp Buseumayyy aynen valla normalde hep kalabalik ailem olsun isterdim kizim saolsn benim qozumu baya korkuttu
findikbrnlu0_ Meryemp vallahi bizimde aynı bizde aynıyız yani bizim de yaptığımız başka bişey yok çok zor bi durum Allah yardımcımız olsun
Minigim38 Meryemp kaynanam falanda diyor kaç tane bebe gördüm bunun gibisini göremedim bu nasıl bi bebeymis diyo Allah yardımcımız olsun walla🤲
tazeannecikk2605 9.5 aydan sesleniyorum dogdu dogali ağlıyor aşırı yoruldum yıprandım bu süreçte yasamayan bilemez..
Meryemp tazeannecikk2605 yaaa 😢😢😢9 bucuk mu allahim yardimcin olsun valla ben 3 ayda psikolojim alt ust oldu 9 bucuk ayda seni dusunemiyorum peki seninki neden aqliyomus o kadar o dami qaz
tazeannecikk2605 Meryemp valla ilk zaman zaten kolik dediler zamanla o azaldı ama bi yerde okumuştum gaz sancısı olan bebeklerin uzun süre huysuz olduklarını bence benimki de öyle uykuya geçerken ağlama krizleri uyanir ağlar gece saat başı uyanır çok zor çok birde işe baslicam yakında napcaksk artık
Meryemp tazeannecikk2605 bizim doktorumuzda 1 yasina kadar cekiceksin yapacak birsey yok demisti ben artk soyle dusunuyorum bence artik aqlamak aliskanlik oluyo bi muddet sonra cunki bizimkine ilac etki etti qibieskisi qibi hic deyil
tazeannecikk2605 Meryemp evet evet zaten ilk 3 ay kadar asla değil cok şükür ama oğlum da bi memnuniyetsizlik var aşırı sıkılgan sürekli bi ağlama modu mizirdanma var bunu sadece ben söylemiyorum bu arada annem kayinvalidem yani cocuk büyüten kişiler söylüyor bizim çocuklar böyle değildi diyorlar umarım yaşından sonra biraz düzene girer
Meryemp tazeannecikk2605 ya ayni sekilde bizi oyle qoren halime aciyo allah sabir versin yardimcin olsun diye dua ediyolar bu kiza 2 kadin ancak bakar diyolar vs
REZZ 3aylik biximde aynı. Ya beklenirken ya uyurken susacak başka türlü hic kendi halinde huzurlu şekilde durmuyor gazı da cok. Ağlamaktan göbek fıtığı da oldu. Ne yapacağımı şaşırdım bende hiç birseydenzevk alamıyorum
Meryemp REZZ ayni sekilde bizimde qobek fitiqi oldu bu durumda aqlamamasi lazim ama bizimki susmuyo ki hic
tazeannecikk2605 Meryemp aynen canim bizimde öyle işte Allah sabrını veriyor gerçekten ne ara bu kadar büyüdü anlayamıyorum bile