Nusya327 Kızlar kanguru alıcaz ama çok memnun olduğunuz fakat çokta pahalı olmayan var mı kullandığınız?
papatyam-34 Nusya327 trendyoldan molmini confort kanguru aldım bugün geldi ben çok memnun kaldım fiyatı da uygun ☺️
MaKBiLe__KrAL_35 Nusya327 e bebeğin kendi markası olan kanguru geçen aldım kullandım kullanışlı baya 200 TL
plajterligi Nusya327 bel destekli olanlara bakın mutlaka. E bebekten aldık biz 300-400 civarı bi fiyatı vardı
Peeri Nusya327 ilkaybaby nin çift yönlü olan modeli var. Ben onu almayı düşünüyorum. Civilin kendi sitesinde 299 trendyolda 2 katı fiyatı var
pnrgns papatyam-34 ben de ondan aldım ama hiç memnun kalmadım tüm agirligi boynuma verdi ve bebeğim kilolu değil biraz kilo alsa asla onla tasiyamam iade ettim
papatyam-34 pnrgns hadi ya bende bi tane vardı o öyleydi bunu aldım hiç ağırlık yapmadı çok rahat geldi
plajterligi Nusya327 aynen uygun fiyatlı biz chicco filan bakıyorduk 1300-1400 civarıydı boşuna vermek istemedik işlevi aynı pozisyonları da aynı
ezgislifeburda Mamadus kullanılan memnunum ikinci el bakabilirsiniz temiz olan uygun fiyatlilar oluyor çoğu zaman bende bi kac Ay sonra satıcam hatta