Deniz344 biz 2buçuk aylıkken yaptırdık. Doğum yaptığım hastanede yaptırdım zaten kontrollere orda devam ediyordu sünneti de başka yere gitmek istemedik. Ameliyathane kapısına kadar ben götürdüm 30-40 dk sonra tekrar ameliyathaneye gidip aldım. Yanımda iki hemşire ile gidip geldim tekerlekli sandalyeyle götürüp getirdiler beni. Tabi sabah yatış yapıldı oda verdiler doktor da geldi bilgi verdi fitilde verdi bölgenin uyuşması için, doğum yaptım odanın karşısı denk geldi 🥲 odada bekledik bitince haber verdiler gittik. Peşimizden doktor da geldi tekrar bilgi verdi verdi yarım saat bi saat sonra da taburcu olduk. Eve gelince verdiği kremi uyguladık 2-3 saatte bir bez değiştirip bol bol sürdüm bardak koyanlar varmış beze ama ben gerek duymadım çünkü yapışma olmadı beze, bolca krem sürüyordum. İki gün sabah ve akşam 5er dk banyo sıcaklığında suya oturttuk, bandajı da ertesi gün suya soktuğumuz da orda yavaşça kaldırdık ıslata ıslata. Bakımı da iyileşmesi de çok kolay oldu küçük olduğu için. Şu an 4 buçuk aylık oldu iyi ki erken yaptırmışız diyoruz