herseysensin Gebelik testi yanlıs sonuç verir mi ya da ne zaman yapılırsa en doğru sonucu alırım. Bu hafta Cok stresliydim işe döndüm kızımdan ayrılmak beni üzdü 😞 adetim 5 gün gecikti iş çıkısı iki tane gebelik testi aldım ilkini yaptım bıraktım kızıma baktım geldim 5 dk olmustur o da kırmızı çizgi ama diger çizgi kadar kalın değil oturdum ağladım kızım 9 aylık Cok küçük sonra hemen tekrar wc ye girdim tekrar yaptım bıraktım bu kez çizgi filan çıkmadı? Hamilelik var mıdır yok mudur yanlış sonuç verir mi gebelik testi?
Ozgenur45 herseysensin sabah ilk idrarla deneyin bende bu ay çok korktum yaptım çıkmadı bişey şükür bugün Regl oldum oğlum daha çok küçük 🙏🏻
Yusufcuk01 herseysensin canım pazartesi hemen sağlık ocağında kan testi yaptır. Testler kesin sonuç vermeyebiliyor.
herseysensin Ozgenur45 kaç gün gecikti adetiniz? Benim de kızım küçük ve hamileliğim Cok zordu kalp damarım tıkalıydı kızım kolikti aynısını yasamaya gücüm yok
herseysensin Ozgenur45 malesef test alamadım içim içimi yiyo su an test almaya gidemem kızımla evde tekim
herseysensin Ozgenur45 bugün yenii bi test yaptım negatif cıktı isten gelince yaptım 5 saat idrarımı tuttum. Ama adetim hala gelmedi