sirinpatates Aranızda hali yıkama makinesi kullanan var mı evde kullanılan makinalar var ya memnunmusunuz nerden alınır fiyatı ne kadar? Ek gıda döneminde çok batıyor halılar salondaki halim beyaz üstüne kustu çıkmıyor
Serena94 merhaba bende kiwi marka var daha çıkaramadığı leke görmedim. hem halıları hem koltukları yıkıyorum kapkara su çıkıyor o suyu görünce sürekli yıkamak istiyosunuz :) halıları koltukları yıkatmaktan daha uyguna geliyor kesinlikle tavsiye ederim
sirinpatates Serena94 annemde kiwi almış ama içine detarjan koyulmuyor sizinki nasıl hangi detarjani kullanıyorsunuz nasıl yapmamız lazim
sirinpatates Serena94 koltuk ve halılara aynı detarjani mi kullanıyorsunuz koltuklar için bu kar spreyi gibi olanlar var ya annem onlardan istiyor nerden alınır koltuklar kusma yapicak diye korkudan deneyemedik makina kutuda duruyor kullanamadik 😁
gonulsenim slnckc merhaba bu cihazla halı yıkayınca yine de yıkamaya yolluyor musunuz yoksa yeterli okuyor mu
Serena94 sirinpatates trendyoldan almıştım halı şampuanı. üstünde yazıyor zaten halı yıkama makinesi için diye. ama illa ona da gerek yok bence. mesela bir gün halı şampuanım bitmişti koltukları yıkayacaktım. normal su püskürttüm önce koltuklara sonra leke çıkarıcı sıktım koltuğun her yerine. sonra başlıktaki fırçayla sürttüm köpürttüm. en son suyu çektirdim o kadar güzel temizledi ki. makineye sadece su koyup bu şekilde de yapabilirsiniz.
sirinpatates Serena94 koltuklar nubuk o yüzden korkuyoruz çünkü yıkamadan sonra koltuklar kusma yapıyormuş dalga dalga lekeler çıkıyormuş yüzeye birkaç kişinin vardı böyle anlatan. O yüzden iyi Bi şampuanla yapmak istiyoruz koltukları yikayalim derken yeni koltuk almak zorunda kalmayalım 😁😁
Pamuk_esos sirinpatates rossmanda görmüştü m domol marka halı için kullanmadım bilmiyorum ama bi bakın isterseniz