oglumubeklerken AngelMotherr satıcı kabul etti mi iadeyi çünkü dolap uygulamasında satıcı ödüyor iade kargo bedelini
BuzluKahve AngelMotherr beden değişikliği olmuyor, iade edip tekrar almanız gerek. Satıcı kabul ederse ancak iade olur, beden sebepli iadeyi dolap kabul etmiyor.
AngelMotherr oglumubeklerken aaaaaa öyle mi bilgim yok vallahi daha henüz cevap vermedi indirimde yapmıştı inşallah kabul eder
oglumubeklerken AngelMotherr evet öyle oluyor sinir bozucu bence bu durum yani ben satıcı olduğum için bana sinir bozucu geliyor 😅 o yüzden gardrops dolaptan daha mantikli
AngelMotherr BuzluKahve anladım saticidan kesiliyor demi yazık olcak ya onada bakalım henüz cevap vermedi
oglumubeklerken AngelMotherr yani alicidan dimi 😅 alıcı olunca bu durum saçma tabi alıcıya göre, ama satıcıya göre mantıklı işte 😅😅
Angel00 AngelMotherr dolap hem alıcı hem satıcıdan kesiyor. Gardrops sadece alıca dan kesiyor, satıcı kesintiye uğramıyor. bilen arkadaşlar lütfen düzeltsin beni yalnış bilgi vermek te istemem