Meri_259i Merhaba anneler 1 ay 13 günlük bebeğin var kendim tek başıma banyo yaptırmaya korkuyorum hemşireler kulağına su kaçırsan ateşi çıkar rahatsızlanır demişlerdi o yüzden cesaret edemiyorum ama artık yanımdaki insanlar evlerine gitti yıkamam lazım hani olurda kulağına kaçarsa su hani bir şey olur mu acaba çok korkuyorum hem silsem
Kuzeybabyy Meri_259i merak etmeyin bir şey olmaz kulak o suyu dışarı atar iki üç doktora sordum sağlıklı kulağa su kaçarsa bir şey olmaz dediler. Kulak tarafına su dökerken bir elinizle kapatın kulağı içiniz rahat eder hem ☺️alışırsınız zamanla bi cesaret yıkayın güzelce
sarmaliklahana Meri_259i kolunuza yüz üstü yatırıp kafasına 2 tas su dökün hem yeterli o kadar hemde kulak arkasından döküldüğü için pek su gitmiyor.
tekbasimabakiyorum Kafasına su dökmeyin, suyu elinize alın kendiniz kafasını elinizle yıkayın, yüzünü vs. boyundan aşağısına su dökün, ben öyle yapıyorum
Babyiron1203 Yeni doğan bebeklerin kulakları bizimki gibi değilmiş yani bizim kulağımıza kaçan su çıkmıyor ama onların kıkırdaklarından dolayı dışarı atıyormuş kulak. O yüzden korkmayın ben ilk banyosundan itibaren bebeğimle birlikte girdim duşa . Duş başlığından su direk kafasına yüzüne değiyordu ve yarın 1 yaşına girecek daha 1 kez bile bundan dolayı sorun yaşamadık. Birlikte girebilirsiniz ve duşta emzirebilirsiniz bebeğe de çok iyi geliyor sizede iyi gelir