metay5 Kızlar bebeğim hastalandı Allah tüm şifa bekleyen hastalara şifa versin doktora götürdüm aferin ve bitane fıs fıs verdi burun için ama hırıltısı var uyuyamıyo zorlanıyo ilaç dışında evde yapabileceğimiz bişey var mı yoksa tekrardan götürmem mi gerekir salı günü de aşısı var zaten çok kötü olursa acile götürürüm ama size de sormak istedim
Almilabebek_1408 metay5 meraba bebeginiz kac aylik benimkide 2 ay 4 gunluk hiriltisi var buhar makinasi aciyorum gece yatarken oda icin olanlardan doktora goturmek istemedim belki gecer diye bazilarida ilac vermez dedi sizin ki ne kadarlikti banada fikir olsun
Rzgr metay5 2 gundur oglumda nezleydi 7 bucuk aylik. Ben 4 saat arayla 1 cay kasigi calpol verdim ve surekli serum fizyolojik uyguladim burnu cok tikaniyordu. Bugun iyi cok sukur. Burnunu temizlerseniz hiriltisida gececektir. Gecmis olsun.
Mevadad metay5 Yatağının başına soğanı ortafan 2 ye bölüp katanfil saplayın 5-6 şar tane. Siz kendiniz ıhlamur adaçayı rezene için sütten bebeğe geçer. Yttığı odayı nemli tutun.
metay5 Almilabebek_1408 ama bence yine de doktora götürün emziriyo musunuz bilmiyorum ben mamayla besliyorum ama emziriyosanız hırıltıdan dolayı zorluk çekip emmeyebilir
Kabarik Almilabebek_1408 digerlerininnbebekleri ek gidaya gecmis galiba biz 28 gunlukken grip olduk doktora goturdum ben xlear verdi uzerinde xylitol icerir yazandan bebekleer icin olandan. Doktor yuzde yuz dogal bol bol sık burnuna dedi hem orta kulak iltihabinida onluyormus. Biz cok memnun kaldik ne aspirator nede baska bisey kullanmadan gecti
Rzgr metay5 acikcasi bizdede durum ayni asla izin vermiyor ama biz esimle birlikte yapiyoruz. O ellerini tutuyor bende burnunu temizlemeye calisiyorum. Kiyametler kopuyor. Esinizden yardim isteyin. Tek başina mumkun degil
Devushka metay5 bizde bu ay nezle olduk malesef ilaçlar dışında buhar makinesi ve burnunu sürekli temizlemeniz lazım bizim öyle geçti hırıltımız çok geçmiş olsun
Hamzaekrem metay5 Ihlamur çok iyi geliyor bizde yeni atlattık burnunu açık tutmak gerekiyor öksürüyor mu kuzucuk
Hamzaekrem metay5 Sarımsağı rendeleyin zeytinyağında 1 2 saat buzdolabında bekletin gece yatarken ayak altına sürün çoraplı şekilde öyle uyusun balgamı varsa çok iyi geliyor kakasıyla da atıyor
Hamzaekrem metay5 Az bi tereyağını eritip içine az pekmez az su koyup ılık şekilde verirseniz öksürüğüne iyi gelir ek gıdaya geçtiyseniz tabi
Zahidefem metay5 burun serumlari var onlar guzel aciyo buhar makinesi olabilir Ben ihlamurda verdim usuttugunde gayet gecirdi ilik ihlamur