Tugbacagatay Uykusuz annelerrr bebeğinizi saat 1 de uyutup 3 te uyandırmaya 5 te uyutup 8 de uyandırmaya ve gece 10-11 bebişe göre değişir uyutmaya calısın sabaha kadar uyuduklrı söyleniyor ben bugün deneyeceğim deneyenler yazsın lütfen
Ysgl26 Tugbacagatay 1 den 3 e kadar 5 ten 8 e kadar onca saat benim bebeyi uyutabilecek babayiğit varsa buyursun ne isterse yaparım 😂😂 2 saat 3 saat uyuyacak ha benim oğlan.. anca rüyamda 😄
Umutveannesi Tugbacagatay 1den 3e, 5ten 8e kadar uyuyacak bir bebek ben bilmiyorum 😂 gündüz 5 saat uyuyan çocuk gece daha az uyur bence
Gktggelis Tugbacagatay benim bebeğim ilk beş ay akşam beş buçukta yatardı sabah beş buçuk kkalkardı hiç uyanmadan mamasını yer yine uyurdu sonraki dört ay günde iki kere uyurdu ve akşam 8 de tekrar yatar sabah 9 a kadar uyurdu sonraki 4 ay ve hala devam eder sabah 10 da kalkar fix 1 buçukta uyur kendi kendine yatağa koyarım 20 dakkada uyuyakalır 2 bçuk 3 saat aralıksız uyur beş altı gibi kalkar sonrada akşam 10 da yatar yine rutin bi şekilde 10 kalkar şimdi 1 yaşını 1 ay geçti hala böyleyiz akşam 10 sabah 10
Tugbacagatay Ysgl26 bende aynı durumdayım arkafasım 20 dakikads bir uyanıyor perişan oldum gece uykusufa yok uyansada geri uyutmaya calısıcam bu saatlerde inşallah biran önce düzene girer 5 bucuk aylığız biz sen