Pupis Kaynana-elti-gorumce gozumun onunde getirdi zaten .ben camasir katliyodum bende oynuyo zannediyom megerse yiyomus😆
Nursena0606 Pupis Normal sanırım ya. Bizimkine etkinlik olsun diye kutudan şekiller yapmaya çalışıyorum. Bakıyorum yarına yok çünkü kutuyu parçalamış. Kitaplarını kemiriyor. Tahtadan yapboz aldım üzerinde meyveler var onları kemiriyor meyme meyme diye. 🤦♀️
Minel-inannesi Pupis ay allah iyiliginizi versin hem posta hem yorumlara cok guldum sizler cok yasayin emi guzel anneler🤣ay o degilde guluyorum boyle ama insallah benim basima gelmez kizim daha 5aylik buldugu hersey agizda🤦
Minel-inannesi Pupis aman aman Allah korusun diyimde gormiyim insallah😊 gerci benim evde deri bi tek mutfak sandalyeleri var onlarida kemirmez heralde🤔
aybikreis Pupis Ay onarılmaz ki. Benim oğlum da küçükken koşu bandının sünger tutma yerlerini dişlemişti. Bir şey yapamadık öyle kaldı 😀
aybikreis Pupis Olsun hatıra kalsın büyüdüğünde izlerini görür 😀 Ben çocukken kapı eşiğinde boyumu ölçüyordum kapıya çentik atıyordum aşağıdan yukarı çizikler vardı bu da benim arkamda bıraktığım izin 😀