Kerem_k1 havvaace lansinoh öneriyorlar ben hiç kullanmadım. Evde kendim ya zeytinyağı sürdüm yada kantron yağı sürdüm öyle geçti
CaglaMenessa havvaace lansinoh etki etmiyor boşuna kullanmayın bence yara için bepanthen plus ve anestol merhemi karıştırıp sür kısa sürede geçer bir de gümüş kapak kullan yara geçene kadar çıkarma benim böyle geçti bir sürü krem denedim en son bir profesör bu kremleri yazdı
Sevdapl havvaace garmastan pomat inanılmaz etkili. Emziriyordum iki saat sonraki emzirmeye kadar rahatlatıyordu.
YaseminAren havvaace garmastan aldım eczaneden cok rahatlattı benı ama yaranın boyutunu bılmıyorm ortam musaıtse emzırme sonrası sut avık bırak göğüslerini bırde brn hrr emzırme sonrası once sütümü sürerdim o kuuruyunva pomad surerdım.. Son olarak yara olmasının rn onemlı sebebı yanlıs kavraması bebegın pozisyona dıkkay et duzgun tutmuyorsa hıcbıraey fayda rtmez hrp basa doner yaran
CaglaMenessa CaglaMenessa her emzirmede yıka tekrar sür kremsiz bırakma birkaç günde farkı göreceksin inşallah
Mrcannesi havvaace valla herkes krem işe yaramaz diyo 10 ml mor olan kremden aldım 1 bucuk ay ben boşa işkence çwkmişim kapakta işe yramadı açıkta bırakrım emzirme sonrası kremleyip yıkadıktan sonra yada 1 haftada eser kalmadı çatlaktan almadıgım için pişman oldum kremi
Omerberat havvaace geçmiş olsun,ben lansiloh ve kantaron yağı kullanmistim,silmeye gerek yok.ayrica gümüş veya silikon kapak kullanın mutlaka geçecek,çok iyi geliyor