Sanemiko Kızlar 5 aylığız kızım dün menenjit aşısı oldu aşı yeri şişti ve kızarıklıklar var normal mi
Cemre_-53 Sanemiko evet bnde ilk dozunu bexsero aşısı yaparken asi yeri şişlik kızarık oldu huysuz ağlamaları susmadı emmedi uyuyamadi ateşi vardı zor günlerdi calpol verdim hep 6 saat arayla o yere mendile buz sarıp inmesini sağlamaya çalıştım nafile hiç dokundurmadi hatta beze gibi şişlik oluştu iki ay anca geçti orayı hep masaj yapmıştım ağrısı falan geçtikten snra
Melikeguven Sanemiko Erken olmuşsunuz sanki bizde 6 ayından 3 gün geçince yaptırmıştık bize de kolonyalı pamuğu narin bir şekilde sürün demişti hemşire başka bişey uygulamayın dedi .
nuurgc Evet normal canım güzel zamanda aşı olmuşsun bende 5 aylıkken aşı vurdurmuştuk sadece bacaklarına çok temas yapmayın dokunmayın kendi kendine geçiyor yıkarken sürtmeyin orayı
AsilKaran22 Canım kolonya ile hafif pamuk ile silersen günde 3 defa daha cabuk geçiyor bizim hemşiremiz öyle demişti bexsero opluma 3-5-14 aylarda olan dozlarını yaptırdım son dozunda 14 ayda bexsero ve nimenrix tek doz yapılacak b tipide yaptır dedi doktorum
Huysuz Melikeguven bize doktorumuz kesınlıkle kolonya sürmeyin demişti. Buz koyabilirsiniz sadece dedi. Doktordan doktora degısıyor sanırım. Gelkı sızınkını hemsıre soylemjs