Anneyimanne0 Kızlar oğlum 2 yaşında 5 aydır sendromun dibini yaşadık bıktım artık sürekli ağlıyor istediği olmazsa kızıla kıyamet, heryer karıştırıyor bütün dolaplarım kilitle kapalı, kırmadık kalmadı sürekli ağlıyor apartmanda insan bakınca dövüyor sanıyor çok yaramaz ne zaman bitecek bu durum hepsini yazmadım buraya ama öylee
acabahamilemiyim Anneyimanne0 tüm anneler yaşıyor emin ol kızım 4 yaş olmak üzere neler çektik on erkek çocuğuna bedeldi amw ben hep özgür bıraktım kızmadım ne istiyorsa beraber yapmaya kızımı anlamaya çalıştım öyle öyle zamanla hafifledi bazı şeyler öncelikle siz sakın ol stresinizi çocuğa yansıttıkça daha kötü olur beraber oyun oynayın sohbet edin bir şeyler anlatın sallamaz görünse bile kitaplar okuyun biz de işe yaradı çok şükür 🌸 ve unutma hepsi geçiyor bu günler bir daha gelmiyor
Marianne Anneyimanne0 bol bol aktivite yapın, kâğıt kesin, boya yapın. Mutfakta suyla oynamasına izin verin 10-15 dk. Kızım da öyle. Sandalye çekiyorum tezgah yanına, bardak kase veririm oynar, evi keşfetmeye çalışıyor, gayet doğal.