182216 Hanımlar kızım 54 günlük büyün kalça çıkıklığı için muayene oldu sağ kalça aşısı 59 çıktı normalde 60 oluyormuş çift bez kullan dedi 1 ay sonraya çağırdı Başına gelen var mı düzeldi mi
sakinolchamp 182216 evet bizde ciddi düzeydeydi 20 fark vardı rakamlarda çift bez kullandık 2 haftaya kalmadan düzeldi mesela normali 60 sa bizimki 40 falandj
Tuanaveannesi 182216 55 günlükken değerleri düşük çıktı kızımın. Çift bez kullanmadık doktorumuz önermediği için 85. Gün çekildi düzelmemişti. Çift bez kullanmaya başladık 105. Gün düzelmişti. Çift bezi ihmal etmeyin. Bebeğinizi kucağınıza aldığınızda bacak arasından kavrayın. Alt değiştirirken ayaklarından havaya kaldırmayın yana yatırarak temizlemeye dikkat edin.
aklc1 sakinolchamp kaç aylıkken teşhis konulmuştu acaba Şuan benim bebeğimde de açılar arasında 18-19 derece fark var sol kalçasında Şuan bandajda da merak ettim
sakinolchamp Hediye-73 merhaba canım ilk aylardaydı 3 aylıktan küçük diyebilirim 1-2 anca vardır. 1 aya yakın taktım ben çift bezi 2 haftayı geçmiş olabilir
sakinolchamp aklc1 1-2 aylıkken teşhis konuldu canım ama büyük ihtimalle ilk ayda oldu. Çift bezi 2 hafta falan kullandım belki geçmiştir bilmiyorum ama sonradan düzeldi
aklc1 sakinolchamp anladım bizim 3 aylıkken belli oldu bu denli açı farklı bandaj kullanıyoruz Şuan inşallah gittiğimizde bizde geçti derler 🤲🏻
Aybers 182216 benim de öyle biri 58 biri 59 çıktı 1 aydır çift bez kullanıyorum cumartesi 2. Ay kontrolumuz var o zaman tekrar çekilecek inşallah işe yaramıştır 😔
aklc1 Aybers düzelmiştir inşallah çok ufakken farketmişsiniz bizim 1,5 aylıkken doktorumuz önemli değil düzelir demişti daha korkunç açılarla devam ediyoruz keşke bize de o zamanlar birileri çift bez önerseydi şimdi çocuğum askıda kalmamış olurdu