MillenialMom Bebeğim gündüzleri en fazla 35 dakika uyuyor süreyi nasıl uzatabilirim uyandığında kucağıma alıp pışpış yaptığımda geri dalmıyor, 5 ay 11 günlük.
Haffuse Nasil uyutuyorsan,ayni destekle geei dondirmen lazim… Sabah kacta kaliyor?.. Ilk uykuyu kacta yapiyor
MillenialMom Haffuse Kucakta pışpış ile uyuyor, Sabah 7′de kalkıyor ilk uykusunu 9′da uyuyor. Akşamları 18:30-19:00′da mızmızlanıyor uyumak için
MillenialMom Mnk16 anne yanı beşiğine yatırıyorum, o zaman yatağa yatırayım pışpışlaması daha kolay olur.
MillenialMom Haffuse evet alttan iki dişimiz patlıyor ama 1 ay oldu bu diş durumu, kısa gündüz uykularımız 10 gündür böyle, bilemedim. Gece uykusu da iyi mesela, en geç 19:30 uykuya geçiyor gece 23:00 gibi besliyorum sonra gece 4te mamasını içiyor ve sabah 7′ye kadar uyanmıyor. Gecelerimiz bozulmasın gündüz böyle olmasına razı gelebilirim.
Haffuse MillenialMom ayy insaAllah, geceler bozulmaz, gunduz herturlu idare edebilirsin dedigin gibi😅
MillenialMom Şu an esnemekten ağzı yırtılacak mesela, uyanalı 1 saat olmadı siz düşünün 😅 Ama uykusuz mızırdanması yok, oyun oynama peşinde, ben de tummy time, kucakta hoplatma ve yerde sağa sola döndürmeyle iyice yormaya çalışıyorum işte 😂