Zeyzey72 Duş sıklığı ne olmalı kaç günde bir duş alıyosnz 17 günüm oldu 2 kez duş aldm eşim enfekıyn kaparsn dıyp izin vermyr
_The_ANA_ Zeyzey72 Bunun bir sayısı yok. Ben ertesi gün duşumu aldım Her zaman ne sıklıktaysa öyle devam ettim
Ysgl26 Zeyzey72 17 günde 2 kere mi duş aldınız ? Ertesi gün itibariyle günde 2 kere duş alıyodum.. sütün inmesinende faydası var duşun sık sık alın..
Zlm Zeyzey72 bana doktor her gün yıkan orayı elinde köpük yap yıka güzelce durila sonra temiz bı havluyla dokundurarak kurula sonrada uzaktan saç kurutma klmakinesi tut iyice kurusun demişti ben her gün yikaniyodum
Asiye1102 Zeyzey72 bugün bir aylık olduk ve 3 günde bir alıyorum. Duş sonrası orayı havluylâ iyice kurulayın hiçbişey olmuyor.
afifem1 Yazın doğum yaptım hastaneden çıkar çıkmaz duş aldım hayatta o kadar sürede 2 kez duş alamam yazın her gün bazen günde 2 kere duş alıyordum su geçirmez bandajım vardı bandaj çıkıncada kuruladım
Zeyzey72 afifem1 ben hergn almasam nefes bıle alamıordm ama görümcem enfeksıyn kaptgı ıcın esım cok korkuyordu ızın vermıordu neyseki aldm
Eminecak Zeyzey72 yok canım niye enfeksiyon kapasin benim eşim her gün girmem için ısrar ediyordu kendime geleyim diye