AlyaaSu ays canım benim kızım 5 aylık olacak sıvı kaybından hastanede yattı ve günde 90 ccden fazla su içiyor doktor vermem gerektiğini söyledi
AlyaMerveMina ays bından snra hergın mutlaka ver yazık gunah yaa bebege :( bm dogdugu gunden beri verıuorım hıcbır doktpruda dınlememm bu konuda yazık bebeklere
Efeyaman Tabi ver canim ben doğduğundan beri veriyorum yaz bebeği istiyor şu içmek evet kaynat canim ben kaynatmadan vermiyorum.
Alyaninannesi_ Ver tabi canım, hazır suyu kaynat soğumaya bırak soğuyunca verirsin. İçsin susuz kalmasın kuzucuk 🥰
Efeyaman Bu arada yanlış bilgi vermek istemem sadece anne sütümu alıyor benim bebegim mamada yiyor ben o yuzden veriyorum?
ays Vermedim acaba cildi o yüzden mi kuru ? Ne kadar nemlendirsem de geçmiyo kuruluğu? Be kadar veriyim? Sadece anne sütü içiyo? Off çok hata yaptım sanırım
Perismom ays doktorum ilk Aydan bu yana verdiriyor bende sadece emziriyorum. Aman sakin yaz bebegi su vermeyi unutmaz günde en az 4kere cis yapmış olması lazım altına düştüğü gün kesin ver dedi. Bebeğin zaten ne kadar içmek istediğini belli eder artık :)
Songlkrdmn5 ays hayır anne sütü içiyor ise gerek yok canım idi canım su vermeye bebek yağları var onları dene benim oğlanın da çildi baya kuru idi bebek yağı sürdüm geçti
Handecelik Ek gıdayla beraber verrbilirsiniz. İlk başlarda bebek suyu vermiştim ben Sonra bizim damacanadan doldurdum gitti