Humakusummm Bebeğim 18 aylık hala emiyor ama bir göğsüm diğerinden küçük kaldı halbuki ikisini birden emiyor emzirmeyi sonlandığımda eşit olur mu eski haline döner mi başına böyle bişey gelen var mı 🤗🌸
Honki_Ponki Humakusummm Arkadaşımın da öleydi doktora gitti bir iki hafta önce doktor bebegin az emdigi için doku zedelenmesi demiş simdi silikon taktırcak sizde bi baktırın kendinize derim
Mgf Humakusummm aynı durum bndede var sağ göğsümü çok emmedği için daha küçük. Ama geçer diyolr emzirmeyi bırakınca
Hilaalhepp Humakusummm sol göğsümü sağdakinden daha cok emdiği için sol taraf daha büyük kaldı tabiki , emme durumuna göre değişiyor ben bişey yapmadım bilmiyorum yapmayı da düşünmedim açıkçası 😂 bu arada 2 yıl emzirdim ve 2aydır memeyi bıraktık cok şükür
Mercosey Humakusummm şimdi bir sağ meme bir sol meme emiyor ya. Küçük olanı iki kere emzirirsen eşitleyebilirsin. Yani sol küçük diyelim. Çocuk sağı emdi sonra solu emdi. Yine solu emzirip öyle sağa geçcen. Eşitledim ben böyle
Humakusummm Honki_Ponki yaaa öyle mi bir sorun olduğunun farkındayım ama geçer ümidiyle hiç bakilmamistim çok sağolun bu hafta bı randevu alayım hemen
Humakusummm Hilaalhepp sanırım benimde tek göğsümü daha fazla aldığı için fark oldu belki sizinde ilerleyen zamanlarda düzelir
Humakusummm Mercosey çok teşekkür ederim mutlaka önerinizi dikkate alacağım umarım düzelir bu şekilde 🌸