Deletedmom_100 5 aydır gece uyku düzenimiz harikaydı dün istanbuldan annemlere geldim bugün bütün düzen bozuldu saat 9da uyuyan çocuk bugün uykuya direniyor saat 2 oldu hala uyumuyor gözümden uyku akıyor bütün düzen bozuldu ne yapıcam şimdi ben delirmek üzereyim
Adawwwa Deletedmom_100 diş yüzünden saatlerdir ağlıyor uyumuyor 8de uyumuş olan bebeğim hala ağlıyor. Rabbim sabır versin sanada banada
lceLady Deletedmom_100 misafirliğe gidince öyle oluyor. Evdeki düzen bozuluyor. Anca evinize gidince rahat edersiniz
Deletedmom_100 Dlshnn3 burnumdan geldi ya saçma sapan hareketler yapıyor 5 aylık bebek gece hayatta kusmazdı kusuyor kaka yapmazdı yapıyor bir kustu çorba gibi temizledim tam üstğnü giydirdim bir daha kusuyor sanki inadına gibi burnu tıkalıdır fizyolojik serum yapayım dedim birşey çıkmadı 11den beri uğrasıyorum bir ümit uyur diye hiç yapmadığı şeyler bunlar
lceLady Deletedmom_100 eve geçince otomatikmen düzeliyorlar :) Ama br yere gidince insanın burnundan getiriyorlar
Dlshnn3 Deletedmom_100 evet zehir ederler ah ah… bütün evi başımıza toplardı benimkide sanki birşey varmış gibi