withfresh Merhaba hanımlar yaz için gidip memnun kaldığınız oteller var mı acaba? Fikir verirseniz çok sevinirim
Yldzelz withfresh ben Antalya’da yaşıyorum Belek’te calista diye bi otelde kaldık ama bu sene baya yüksek fiyatları Manavgat’taki otellere bakabilirsiniz melas resort var orayada gittik Manavgat’ta ilgi alaka çok güzel aile yetişkin insanlar var bakarsanız
Kuzularinanasi withfresh sueno side tavsiye ederim balayi otelimizdi sonrasinda 1 kez daha cocuksuz gittik.ertesi sene 1 yasindaki kizimizla gittik yani 3 kez.cok cok mutlu oldugumuz bir oteldi.villa havuz kenari oda tercih ettik hep.buyuk havuza girmektense daha cok orda girdik sanki kendi villan ve havuzun gibi oluyor cunku cok rahat.paloma oceana kumköy,en son gittigimiz burasi da cok guzeldi yemekleri de superdi.sahili denizi ztn antalya gidecekseniz ya side ya kumkoy tercih edin.mesela titanic deluxe belek te cocukla denize giremedik cunku belek denizi birden bire derinlesiyor.tehlikeli o acidan.bi de titanic te denize tekneyle gidip gelme durumu var o insani yoruyor.orayi tavsiye etmem.ama sueno ve paloma tavsiyemdir.
Kerem_k1 withfresh muğla fethiye pink palace Hotel e gitmiştik önceki sene çok beğenmiştik. 5 gün herşey dahil oda tutmuştuk 1500 vermiştik. Yerli bütün içecekler alkol dahil ücretsizdi. Sabah ve akşam yemeği dahildi birde öğleden sonra çay saati vardı. Odaları çok ferahtı. Denize gitmek için arabaya biniyorduk ama yakındı yine. Geçenlerde baktığımda 8000 küsürdü fiyatı. Bir maaşa denk geliyor işte .
Kumsal25 Tgbtn otel hakkinda bilgi verirmisiniz bizde buraya rezervasyon yaptirdk bu sene suana kdr gittgm yerlerde denizi ve kalitesi icin gittik ama okurcular bolgesi cok yukselmis sanirim buranin denizi cok uyi degil bidr bebekler icin falan kavanoz mama yogurtlar fln varmi acaba
EkiminAnnesi withfresh geçen yaz Alanya da Long Beach otelde kaldık çok büyük ve herşeyiyle güzel bir otel tavsiye ederim. Youtube tan videolarını izleyin
Elifeliscaglar Sueno oteli tavsiye ederim biz memnun kaldık Voyage olabilir su sesi olabilir gerçekten tüm beklentilerimizi karşılayan otellerdi Ama daha uygun fakat yakın kalitede olsun derseniz kemer phaselis rose da güzeldi Diğer gittiklerimizde hep bir sorun yaşadık memnun kalmadık ama bu yazdıklarım bizim beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı
Tgbtn Kumsal25 aklınıza gelebilecek her şey var zaten ultra her şey dahil sistem çalışıyorlar sabak öğle akşam yemeği geç kahvaltı çay saati alkollü alkolsüz içecekler çocuklar için oyun klübü havuzllarda su oyunları çocuklar ve yetişkinler için ormanın içinde tırmanma yerleri falan var kendi aquaparkı var kendi plajı var hamam sauna masaj kuaför bar yani daha aklıma gelmiyor ama hepsi ücretsiz diye biliyorum yani biz yararlanmıştık bilemiyorum şimdi değişti mi ama sanmıyorum baya iyi bir otel çok güzel tepede bi otel zaten muhteşem deniz manzarası var tavsiye ederim
nazliicank withfresh sueno belekte balayına gıtmıstık guzeldi beklentimizi karsıladı. Daha öncesınde Voyage’lara gıttıgım için o kadar da guzel degıldı ama. Benım beklentım yuksektı. Butcenız varsa Voyage kesınlıkle her kurusun hakkını alıyorsunuz
Hellobello withfresh merhabalar, bizim gittğimiz güzel oteller; Rixos Premium Göcek Rixos beldibi Rixos sungate Voyage sorgun Voyage Torba Bodrum Sailors Beach Miramare Beach Martı Myra Kemer Susesi Bu sene Rixos Belek ve Kilikya Palace Kemere gideceğiz
Kumsal25 Tgbtn teşekkürler cvp icin evet biliyorum konsepti daha onceden cogunyerlerde konaklama yaptik burayi esim cok begendi cocuk icin . Ama bufede bazn cocuklqr bebekler icin kavanoz mama sut yogurt tarzi seler oluyor buralarda varmi acaba diye merak rttm en son gittgmz yerse hersey kutunicicekti mesala her otelin farkli kosnepti cnk