Prenses_annesi04 Arkadaşlar kızımın alt dişleri var iki tane şimdide dış cikiyo üste ama yan çıkıyor yamuk olmaz değilmi resim aticam
Htc4504 Prenses_annesi04 benim oğlumun iki alt dişi çıktı daha sonra usten yan dişleri çıktı sonra üst orta disleri çıktı yan dişlerden kastınız köpek dişleri bizimde onlar çıktı birde foto açılmıyor
F-Duru26 Prenses_annesi04 benim kızımın da alt 1 diş çıktı ustler kabarık ama üst yanlar çıkmış. Yamuk olmasının bununla alakası olacağını sanmıyorum. Diş sırasında değişiklikler olabiliyor. 2 kardeş olarak bizim düzgün ablamın yamuk mesela
Prenses_annesi04 https://imgyukle.com/i/QXeli8 Foto kızımın değil int buldum çok hareketli çekemedim ama bu taraftan çıkıyor üst ilk dişi ordan cikiyo
Htc4504 Prenses_annesi04 evet gördüm bazen öyle beyaz kabarcıklar oluyor dış çıkana yakın ama illa orda çıkacak anlamına gelmiyor çünkü attığınız resim damak kabarması değil
Htc4504 Prenses_annesi04 olmadı bak çok evham yapıyorsun gerçekten bizim alt dişler çıktı sonra üst yan disler çıktı daha sonra üst orta dişler için rahat olsun
Htc4504 Prenses_annesi04 hiç yamukluk yok şuan nerde ciktiginin çok önemi yok yani önce yanlarda çıkarsa eğri olacak yamuk olacak diye bişey yok canım içini ferah tut zaten bunlar dökülecek süt dişlerinde pek sorun olmaz döküldükten sonra çıkan dişler önemli
Prenses_annesi04 Htc4504 bu kızım değil int buldum onunkini çekemiyorum çok huysuz hareketli ya yamuk.olmasinda kardeşim eşim ailenin hespi yamuk dış diyebilirim inşllah vekemz
Prenses_annesi04 Htc4504 evet hep böyleyim herşeyi de öyleyim annemde bazen kiziyo yapma etme çocuk bu çıksa bile duzzeltilir ileride ama nebilim ya ilk bebeğim ondanmi bilmiyroumki çok takintiliyim
Prenses_annesi04 F-Duru26 inşllah olmaz ya hani evet ilerde yapılabilir ama ne bilim yinede çıkmasın oyle