berosunannesi Bebeğim daha doğmadan bibs ve philips aventin emziklerini almıştım. Bibsi hiç tutmadı. Philips avent de eh şöyle böyle. Philipse yakın güzel emzik önerileriniz var mıdır?
Missmiyuki berosunannesi philipsten başka kaliteli sorunsuz emzik biberon vs yok bence. Neyimi o marka alsam asla pişman olmadım
sihirbakani berosunannesi bence istemiyorsa hiç zorlamayın.Genelde avent tutuyorlar ben avent tutmadı üstüne bibs aldım onuda tutmadı bakkal emziği wee baby 5 6 tane aldım sonuç hepsi elimde kaldı.Suan aklı eriyor bazen veriyorum ağzına kendi tutup çıkarıyor ağzından
berosunannesi Seydag Asla sakinleşmiyor başka türlü valla tek başımayım benim tek çarem emzik. kolik bebekle baş etmek için çözüm arıyorum işte
Balkuupu Seydag Amerikan pediatrisi ani bebek ölümlerine karşı emziği 1 yaşa kadar öneriyor hanımefendi 😊
Seydag Balkuupu soluk tıkanmasına karşın önlem olduğunu söylüyor. Yatağında yastık oyuncak kırlent peluşlar vs olmazsa sorun yaratmaz.
berosunannesi Balkuupu yaa ne güzel ben onlara bayılıyordum çok şeker oluyordur bebişiniz😍 benimki tutmadı onu kaldı elimde hatıra olarak saklarım artık🙈
berosunannesi sihirbakani böyle de zor canım emziksiz sakinleşmiyor arada aldığı zaman susuyor gözlerini kapatıyor hemen ama almayınca çok hırçınlaşıyor
berosunannesi Semapm çünkü kolik bi bebek sürekli ağlıyor ve sadece emziği tutarsa sakinleşip az da olsa uykuya dalıyor😐
Sule9094 berosunannesi canım benimkide 2,5 aylık tutar diye bende seninkinden aldım ikili birini bile doğru düzgün kullanamadık tutmadı tutmuyor atıyor sürekli ve kolik 🥹 ama sonradan bıraktırması da zor bilemedim tekrar denemelimiyim😟