yigit57 Selamm. Ben baby turco ve sleepy kullaniyorum hangisi indirimdeyse onu alıyorum. Aha dedim ne güzel indirim var dünya kadar paket geldi aldım hiç dikkat etmemisim külot bezmiş. Amaaan onu da kullanmak ne zor. Napcam ben bunları :(
Dyldrm yigit57 ay zor ya bende almıştım çocuk tuvalet eğitimini aldı öğrendi geceleri takıyorum bitsin diye nolur nolmaz ara ara gece yapıyor altına benimde bebe var 2 aylık onunla mı uğraşayım yatak çarşaf mı değiştireyim gece dedim bağladım geceleri işte
yigit57 Missmiyuki bebeğin altını komple çıkart giydir zor oluyor. Bazen pusette değiştirmek durumunda kaliyosun eyvah :(
yigit57 Dyldrm bitmiyorduuu. Sünnet ettirdim sünnette cisli bezle kalmaması gerekiyor her ciste değiştirdim ona rağmen bitmiyor :)
irinasofia Bu hatayı eşim yapmıştı bı sürüde paket almış indirimde diye bı açsam külot bez valla hepsini bitirene kadar kullandım çok zor değil ama cırtlı kadar rahat değil satabilirsin ama sen
honeyybee_ yigit57 gece harici gün icinde iyi aslinda bebekte daha rahat ediyor kullaninca alisiliyor
Rainnnn yigit57 eğer yaza da aynı bedeni kullanacaksan sakla yazın zaten çıplak geziyolar hemen değiştirirsin kolay olur😂
cinarrrrr yigit57 canım bebeğim altını değişirken kirli bezini kenarlarından yırt cıkar külot gibi ayaklarından cıkartma bulaşmıyor hiç bi yere öyle cırtlı bez gibi oluyor
Temmuz1 yigit57 kulot bezi çıkarırken yanlardan yırtıp çıkarıyorsunuz değil mi? Yoksa her yere bulaşır zor olur.biraz büyüyünce kulot bez daha rahat oluyor aslında.cunku yerinde durmuyorlar bez değiştirmek eziyet oluyor 😄