Aysegiray Yumurtayı bebeğinize hangi tarifler yaparak veriyorsunuz sade olarak yemiyor suan 6.5 aylık
sihirbakani Aysegiray yumurta sarısı lor peyniri pekmez yada bebek bisküvisi koyuyorum.Tadini sade pek sevmiyor.
yaseminsahin14 Aysegiray muz armut cennet hurması bunlarla karıştırıp verebilirsiniz asla yumurta tadı gelmiyor. İrmik muz yumurta sarısı 3 lüsü de güzel bir fikir olabilir.
Beraninannesii Aysegiray Yoğurt ve kimyonlu seviyor . Birde peynirli yada patatesli omlet şeklinde yiyor 😇
Aysegiray NmalkoC Bugün bende irmik muz yumurta pekmezle karıştırarak verdim çok güzel yedi ama hepsini kustu :(
NmalkoC Aysegiray fazla gelmiştir bende oyle sürekli karıştırdım yumurta sarısını asla yemezdi yulaf pekmez yumurta sürekli bulamaç yapardım yaşından sonra yemeye başladı omlet şeklinde
yaseminsahin14 Aysegiray ben vermiştim bir sıkıntısını da görmedim. Hem bağırsakları çalıştırdığı için sindirimi falan da gayet iyi oluyordu
YaseminAren Aysegiray avokado yafa labne peynır dene.. Bırde yazdan donatesım vardı gecen onunla verdım sevdı
zumrauysl37 Aysegiray benim bebeğimde 15 aylık yumurtayı tek başına asla yemiyo ama menemen de ıspanaklı yumurtada yada soğan biber kavurup kırdığımda yiyor bende hergün bir yumurta yediriyorum mutlaka bu tür şeyler yaparak 🌺