Sisi Kizlar merhaba bebegim 19 gunluk memede uyuyor surekli emmek istiyor. Yatagina koydummu en fzla yarim saat uyuyor tejrar emmek istiyor. Sizler bbginizi nasil uyutuyorsunuz? Ben sallama vs uyumasi icin herhangi birsey yapmiyorum. Kndiliginden uyusun istyrm acaba sallamam mi gdrekli? Ben boyle nasil ev isi vs yapcam bilmiyorum 😥😥😥😣😣😣😐
Cancancan Sisi ilk zamanlar öyle oluyor biraz büyüyünce zaten eskisi kadar meme almıyor aç değilse sallama konusunda bişey diyemeyeceğim bende senin gibi diyordum ama şuan ayakta sallamaya alıştı başka türlü uyumuyor 🙁
Deniz2961 Sisi Bn bgn tam 1 aylık oldum 1 hfta oncesınde kadar bnm de goguusmde uyuyordu ama artık uyumuyor mecbur besıgın koyup hafif sallıyrm bnde sallama taraftari degıldım ama bazen o kdr aglıyor ki aklına gelmiyor hıc bir sey inan sallıyorsun
HaticeY Sisi bende hamileyken kesinlikle sallamam diyordum 41 günlüğüz ama artık kolum ağrıyor hemde oğlum durmuyor ayağımda sallıyorum😏
Cancancan Sisi benim 40 günlük olana kadar en uzun uykusu 1 saatti artık uykusuzluktan ölüyordum şimdi 2 aylığız çok şükür gece uykuları daha da düzene bindi Gündüz yine çok az uyuyor dizimde sallıyorum ben mecbur
Sisi Deniz2961 galoba ben de sallamaya baslicam Yvastan dikislerim iyi olmadi daha ondan korkuyorum acilirsa sallarken diye. Birde besigimizde sallamalj degil sabit napcagimi sasirdim. Gitgide duzensizlesiyor duzene gircegi yerde
Deniz2961 Sisi aynen cok sevinmişti gogusum de uyuyor diye ama ne yazıkkı huysuxlndı gece uykuları da cok ıyıdı oda bozuldu hep
Cancancan Sisi biner inşallah sadece zaman ve sabır tadını çukar bu günlerinin bebeğimiz hemen büyüyor bu günlerini de özleyeceksin öyle düşün bi daha bu günlerini yaşayamayacağız bebeklerimizin