Melekannesiiiii Bebeğim acıyi çok seviyor. Mesela yemeği baharatsiz veriyorum yemiyor acı katinca yiyor. Ya da turşu görünce ortalığı ayağa kaldırıyor verin diye. Bir benim bebeğim mi böyle diyorum 🙃 2 yaşında bu arada.
CankizimRavzam Melekannesiiiii var canım tam bir çiğköfte canavarı 😅 3 yaşında boncuk kızım dozunda olduğu sürece sorun olmaz bence
Pol34 Melekannesiiiii yeğenim var, 4 yaşında 2 yaşından beri kelle paça içer acı atar, mumbar falan yer, çiğköfteye bayılır hayretle izliyorum valla 🤣
Taze1mom Melekannesiiiii benim oğlum bayılıyor eşimin acı diyip yiyemediği çiğköfteleri gömerdi 1,5 yaşındayken🤣
Benbiranneyim Melekannesiiiii benim kız acılı adana lavaşın arasına koyup dürüm yapıp yiyo. Yaş 4 baba Antepli anne Adıyamanlı 🤣 bazı şeyler genetik 😁
Dilruba_1 2 yaşındaki çocuğa Yemeği niye baharatsız veriyorsunuz ki tatsız tutsuz Dozunda olduğu sürece verilebilir benimki 8 aylık hafif acılı çorba bile içti
AlinaEmreHan1 CankizimRavzam benim oğlan da geçen ilk defa tattı çiğköfte kendimiz yaptık evde az acılı 😅 biraz yedi. Önce kısır severdi artık yemiyor Arada bir salatalık turşusu yer
Minnakordek Benim arkadaşımın kızı 2 yaşında devil ve ne istersin deyince kuru fasulye soğan diyor😂😂😂 ve deli gibi yiyor elma niyetine soğan ısırıyor
CankizimRavzam AlinaEmreHan1 bizimki limon sıkıp yanında salatalık turşusu ile gömüyor valla sonra bir bardak su içiyor acı diyo 😅😅😅 Ama hala yer MASALLAH
CankizimRavzam AlinaEmreHan1 yemek konusu bizdede sıkıntı canım hanfendi 18 aylık olana kadar ne versem yedi sonra hoooppp şunu yemem bunu yemem kiymasiz yemek yemez küçük gurmem 😅😅😅😅 gerçi kiymada koysam bazen yemediği oluyor 😅 Aman babasına çekmiş ben taş olsa yerim bunlar aile boyu seçici düşün misafir geliyor millet 3 çeşit yapar genelde ben 5 çeşit biri sebze yer biri soğan yemez biri sulu sever biri kuru yer 😅😅😅