Oglumm_ Loveismom canım kaç aylık bizimde böyle damaklarımız, şuan ishal ve ateşi var, hiç durmuyor sürekli ağlıyor daha dişimiz yok, inşallah çıkarır bir an önce, çok zor ya
Leblebi_tanesii Loveismom ay benim kız da 5 ay 3 günlük 😅 bizim de durumlar aynı hatta geliyor gelmekte olan görünüyor bizimki 😅 çıkar sizinki de birkaç haftaya 🥰
Loveismom Oglumm_ 5 ay 3 günlük anlamadım erken değil mi acaba bizim sadece hafif ateş var huysuz iştahsız aglak burun tıkanıklığı var
Leblebi_tanesii Loveismom evet 😅 bayadır kaşınıyordu patlamış sonunda yıprandım resmen huzursuzluğundan 🤦♀️😅
Loveismom Leblebi_tanesii aynı bizim kızlar😃 bende yıprandım aşırı iştahsız bugün hafif ateşi çıktı 1 haftadır burnu tıkalı birde yıldım desem yeridir
Leblebi_tanesii Loveismom bende yıldım yılım yılım yıldım hem de 🤣🤣 hafif ateşi huzursuzluğu alıyorum kucagıma gezdiriyorum bağırıyo çağırıyo omzumu kemirmekten bi hal olduk artık 🤣🤣🤣
Loveismom Leblebi_tanesii ay bizimkide patlar biran önce inşallah 😪 benimkide aynı omuzumu kemirmeye çalışıyor uykusunda ağlayarak uyanıyor bazen mıyıldanıyor
Leblebi_tanesii Nisam14 benim ki hala huzursuz 😅bende huzursuzum beni diş kaşıyıcı olarak kullanmasından vıcık vıcık oldum iyice 🤣