Yalpp Merhabalar kanguruyu ne zaman kullanmaya başladınız ilk aylar sling daha çok öneriliyor. kanguruyla ne zaman gecebilirim siz nasıl yaptınız?
papatyam-34 Yalpp Oğlum 5 aylık yeni kullanmaya başladım ☺️ Öncesin de gerek görmüyordum hafif olduğu için hemen kucağıma alıp gidiyordum markete falan ama artık ağır geliyor kullanmaya başladım 🙈
Sare_nuhaninannesi_05 Yalpp Çarşamba günü doktora gittim ve sordum 3 aydan itibaren kullanabilirsiniz dedi🥰
Bulut2093 Yalpp biz 1,5 aylıkken başladık. Doktorum yenidogan için uygun olanını kullanabilirsin dedi. Hatta kalça için iyi geliyormuş.
Yalpp papatyam-34 bir saatten sonra öyle oluyor gerçekten bana şimdiden ağır geliyor daha iki aylık☺️☺️
Yalpp Sare_nuhaninannesi_05 bende öyle diye biliyorum ama bu yenidoğan aparatlari ile kullanıyorlar o yüzden soruyum dedim teşekkür ederim🙂
el1ff Doğduğundan beri kullanıyorum yenidoğan modunda neko marka 6 aylık olunca bel destekli moduna geçeceğim
Yalpp Bulut2093 benim oğlumda sevmedi slingi o yüzden hemen kanguruyla gecesim var teşekkür ederim ben bakayım ☺️☺️