irem25 Bebeğim 13 aylık, nerdeyse 10 kilo baby turconun 5 numarasını kullanıyorum şimdi memlekete geldim burda bimden alsam mı kullanan memnun olan var mı bir de beden olarak 5 numara mı 4 numara mı alayım kalıpları nasıl ?
tatlibiranneo irem25 bende 1 yaşından sonra 5 e geçtim oğlum 14 kilo 1,5 yaşında 4 numara küçük bence
Alya-Sena irem25 bebegm suan 8 aylik 8 kilo filan 4 no kullaniyorum 5 almstim bi araa o buyuktu senn bebegine 5 tam olur
Aysun12 @irem25 ben kullanıyorum kızım 1 yaşında 4 numara kullaniyorum ama kızım 8 kilo civarı yani senin bebeğin 10 kiloysa 5 almanı tavsiye ederim ben çok memnunum taşırma falan yapmadı hiç
irem25 Aysun12 ben bimin bezini hiç kullanmadım da baby Turco bazen taşırıyor ya internetten alınca uyguna geliyordu birde bunu deneyeyim teşekkür ederim ☺️🌸
irem25 tatlibiranneo bebeğim 13 aylık daha 1,5 yaşında değil kilolu bir bebekte değil 4 numaranın kilo aralığında o nedenle karar veremedim ☺️
irem25 tatlibiranneo ay yanlış anlamışım sizin bebeğiniz 1,5 yaşındaymış 🌸😃 4 numara için 8-18 diyor da emin olamadım 🙄
tatlibiranneo irem25 benimkiside bir yaşındayken sizinkinin kilosundaydı bemde şuan var 4 numara nasıl göstersem bilemedim 😂